True Summer Colors: Η συλλογή γυαλιών Longchamp αποτυπώνει τα πιο ζωηρά, καλοκαιρινά χρώματα

True Summer Colors: Η συλλογή γυαλιών Longchamp αποτυπώνει τα πιο ζωηρά, καλοκαιρινά χρώματα

Τολμηρά σχήματα, bold design και ιδιαίτερα color combos συνδυάζονται εξαιρετικά και δημιουργούν ένα fashionable αποτέλεσμα, στη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Longchamp. Αυτή η collection παρουσιάζει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο όλη την cool, χρωματική παλέτα του φετινού καλοκαιριού και μας προτείνει τα απόλυτα day accessories για να «ντύσουμε» τα summer looks μας.

«Τι χρώμα έχει το καλοκαίρι για εσένα;» Θα μπορούσε να είναι ψυχαναλυτική ερώτηση, αν δεν μιλούσαμε για μόδα, γιατί και σε ό,τι αφορά το προσωπικό μας στυλ κάθε εποχή καθορίζεται από την παλέτα που επιλέγουμε στα ρούχα και στα αξεσουάρ μας. Για άλλους το φθινόπωρο είναι «neutral», σαν αυτό το μπεζ, oversized σακάκι που φοράμε σε layered σύνολα. Ο χειμώνας μπορεί να είναι «μαύρος» σαν το mood μας όταν πέφτει η θερμοκρασία, καθόμαστε περισσότερο στο σπίτι και απολαμβάνουμε τις μικρές, «οικιακές» στιγμές. Οι Δανοί στη διακόσμηση το λένε «Hygge», εμείς στη μόδα «μινιμαλισμό». Η άνοιξη πρέπει πάντα να είναι πλουραλιστική, να έχει prints, florals και να αποτελεί την εισαγωγή μας στον μοναδικό, στον πολύχρωμο, στον μαγικό κόσμο του καλοκαιριού. Γιατί το καλοκαίρι για εμάς δεν έχει μόνο ένα χρώμα. Είναι μελί, ιβουάρ, μωβ και κόκκινο, σαν τους νέου σκελετούς γυαλιών ηλίου Longchamp. Είναι τολμηρό, πρωτότυπο και άκρως stylish.

Longchamp-SS24-Beauty-Shots-LO758S_107.jpg

H Longchamp παρουσίασε, λοιπόν, την Spring/Summer 2024 Eyewear Collection αποτίοντας φόρο τιμής στην παριζιάνικη κληρονομιά της. Ο Οίκος ιδρύθηκε το 1946 από τον Jean Cassegrain και σήμερα αποτελεί την επιτομή του εμβληματικού «French girl style». Οι αποσκευές, οι τσάντες και τα αξεσουάρ που φέρουν την ετικέτα Longchamp είναι διάσημα για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία τους. Το breakthrough του brand ήρθε με τη χρήση νάιλον στη δεκαετία του 1970, καθώς ήταν ο πρώτος Οίκος που κατασκεύασε τσάντες από δέρμα και νάιλον, αυτή η καινοτομία οδήγησε και στην «Le Pliage», μερικές δεκαετίες αργότερα. Η «Le Pliage» είναι η εμβληματική τσάντα της Longchamp που έφερε την εταιρεία στη διεθνή επιτυχία και έγινε απαραίτητη από το 1993, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Παίρνει έμπνευση από την ιαπωνική τέχνη του origami και έχει γίνει σύμβολο της διακριτικής κομψότητας και του quiet luxury style.

Η συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 του Οίκου αναβιώνει το όραμά του για γαλλική κομψότητα, παρουσιάζοντας μοναδικά σχήματα και χρώματα σε υλικά υψηλής ποιότητας. Τολμηρά σχήματα, σύγχρονο design και λαμπεροί χρωματισμοί συνδυάζονται εξαιρετικά και δημιουργούν ένα fashionable αποτέλεσμα προσαρμοσμένα στα «αληθινά χρώματα» της κάθε γκαρνταρόμπας.

Το best seller της συλλογής είναι το οβάλ πολύχρωμο και μαύρο μοντέλο που είναι κατασκευασμένο από ρητίνη φυτικής προέλευσης και διαθέτει φακούς Tritan Renew. Το στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος του καταλήγει σε φαρδείς κροτάφους που φιλοξενούν το λογότυπο της Longchamp. Με μια γραμμή χρωματικής αντίθεσης που τρέχει κατά μήκος των άκρων, ο σκελετός παίζει με το trend του «color combo» και κάνει statement ως αξεσουάρ σε κάθε look.

Longchamp-SS24-Beauty-Shots-LO758S-GROUP.jpg

Classic with a twist είναι και οι τετράγωνοι σκελετοί του brand σε μαύρο, άσπρο και μοβ χρώμα όπου μέσα από το γεωμετρικό τους design αναδεικνύουν τις καμπύλες του προσώπου και δίνουν ένα nerdy touch στα σύνολά μας.

Longchamp-SS24-Beauty-Shots-LO753S-GROUP.jpg

Last but not least το σχέδιο με τις ταρταρούγα λεπτομέρειες στους βραχίονες για όσες δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την αισθητική τους και να κάνουν ακόμα και το πιο casual ή corporate σύνολο να δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον και κομψό. Οι Γαλλίδες, άλλωστε, ξεχωρίζουν για τις less is more επιλογές τους και το ανεπιτήδευτο στυλ τους όπου αρκεί μόνο ένα Longchamp αξεσουάρ για να κάνει τη διαφορά.

Longchamp-SS24-Beauty-Shots-LO759S_502.jpg

Τα «true colors» αυτού του καλοκαιριού, αλλά και κάθε καλοκαιριού, είναι αυτά που μας βοηθούν να είμαστε ο εαυτός μας στην πιο fashionable και χαρούμενη εκδοχή του και για φέτος είναι σίγουρα αυτά που μας κάνουν να δούμε το διαχρονικό στυλ μέσα από ένα νέο, funky πρίσμα, αυτό των γυαλιών Longchamp.

Info: Η συλλογή Longchamp Spring/Summer 2024 έχει ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα στην Ελλάδα την εταιρεία Συκαράς και εδώ μπορείς να βρεις τα κοντινότερα σημεία πώλησης.