Blazer με κατακόκκινα κουμπιά

Blazer με κατακόκκινα κουμπιά

Το παλτό σας δεν είναι απλά ένα ρούχο που το φοράτε για να ζεσταθείτε, είναι κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και αξίζει την προσοχή σας.

Όλες -κρυφά ή φανερά- αγαπάμε τους επώνυμους οίκους. Είναι παράξενο το συναίσθημα όταν ξέρεις ότι εκτός από το ρούχο καθεαυτό αυτό που κυρίως φοράς είναι ένα διάσημο –και ομολογουμένως ακριβό- λογότυπο. Όταν όμως θέλεις κάτι φτιαγμένο στα μέτρα σου, μόνο για σένα, για να αισθάνεσαι μοναδική, επέλεξε ένα χειροποίητο παλτό.

Το χειροποίητο και πρωτότυπο παλτό της Little Houses, θα σας κάνει να το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Η Little Houses φτιάχνει παλτά από 100% βαμβάκι, για να σας κρατάνε ζεστή υπό οποιαδήποτε συνθήκες, και κοριτσίστικες λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Το χρώμα του πράσινου μήλου, κατακόκκινα κουμπιά και δαντέλα κατά μήκος την μία πλευράς, είναι αρκετά για να σας πείσουν. Ο μακρύς λαιμός θα σας κρατάει ζεστή, χωρίς να χρειάζεστε κασκόλ και το μεσάτο κόψιμο θα αγκαλιάζει κομψά την σιλουέτα σας. Και ακριβώς επειδή θα έχει παραγγελθεί στα μέτρα σας, θα δείχνει τέλειο πάνω σας, η τέλεια δικαιολογία για να μην το βγάλετε ποτέ από πάνω σας.