Η TOMS κάνει ένα βήμα παρακάτω

Η TOMS κάνει ένα βήμα παρακάτω

One for One μπαλαρίνες, για κάθε στιγμή της ημέρας

Τα αγαπημένα μας TOMS, το brand που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζετε προσφέρει και ένα σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη, κυκλοφόρησαν τη νέα τους συλλογή από στυλάτες μπαλαρίνες.

Μοντέρνες, άνετες και ευκολοφόρετες (όπως όλα τα παπούτσια TOMS), οι μπαλαρίνες ξεκίνησαν να σχεδιάζονται από το team της TOMS πριν από 18 μήνες, της ίδια περίοδο που κυκλοφόρησαν οι πλατφόρμες της εταιρείας, οι οποίες και έγιναν ανάρπαστες. «Όταν εμφανίστηκαν οι πλατφόρμες, έγινε χαμός και βλέποντας αυτήν την επιτυχία ήταν απλά θέμα χρόνου να τελειοποιήσουμε τις μπαλαρίνες», δήλωσε ο Blake Mycoskie, για το νέο εγχείρημά της εταιρείας του. Ο ίδιος δήλωσε, ακόμα, ότι οι one for one μπαλαρίνες TOMS είναι η απάντηση της εταιρείας στις γυναίκες που θέλουν ένα «λιγότερο καθημερινό look» από αυτό των κλασικών TOMS Shoes.

Τα ballet flats, με βασικό σύνθημα το «go more places in TOMS» έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα στην Αμερική, ενώ μεταξύ των φανατικών οπαδών τους είναι και πολλοί celebrities οι οποίοι δεν τα αποχωρίζονται στις καθημερινές τους εμφανίσεις!