Δείτε τι ανακαλύψαμε: ψάθινες τσάντες σε σούπερ τιμές από 12,50 έως 35 ευρώ!

Δείτε τι ανακαλύψαμε: ψάθινες τσάντες σε σούπερ τιμές από 12,50 έως 35 ευρώ!

Όλες στα Fullah-Sugah!

Με ένα touch από Miami και Sofia Petrillo από τα Golden Girls, φέτος επανέρχονται οι ψάθινες τσάντες στην κορυφή των trends, διατηρώντας το διαχρονικό τους ύφος. Οι ψάθινες τσάντες είναι πάντα επίκαιρες τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το πώς θα τη φορέσετε παίζει μεγάλο ρόλο στο αν θα πετύχετε να δείχνετε in style ή εντελώς out of it. Ξεφυλλίστε το photo gallery (βλ.επάνω) για να δείτε τα σχέδια που λατρέψαμε και πάρτε έμπνευση διαβάζοντας παρακάτω! Μετά κάντε κλικ στο fullahshugah.gr και αποκτήστε τις!

cf63c50ae05f14adf72b39104f2c055aab17abdd-480_copy

To μυστικό είναι να διαλέξετε τη σωστή φόρμα. Η πιο πρακτική και ασφαλής επιλογή τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία, είναι οι oversized straw bags- όπως αποκαλούνται από τις απανταχού fashionistas. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η τσάντα να έχει σταθερό επιπρόσθετο πάτο στο εσωτερικό της, προκειμένου να μην σας χαλάσει- μιας και η ψάθα είναι ευαίσθητο υλικό.

alexa-chung-chanel-straw-bag_copy

Οι ψάθινες τσάντες δε, με τις δερμάτινες λεπτομέρειες είναι από τα must haves της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Θα σας μετατρέψουν σε είδωλο του στυλ, ενώ τα δερμάτινα χερούλια είναι σαφώς πιο ανθεκτικά από τα ψάθινα αν θέλετε να προσθέσετε π.χ. το trendy style αυτό, στην καθημερινότητά σας.

Screen_shot_2011-03-22_at_8.15.31_AM

Θέλει λίγο προσοχή ώστε το μοντέλο που θα επιλέξετε να μην θυμίζει τη γιαγιά σας, παρότι τις πιο ενδιαφέρουσες τσάντες θα τις βρείτε στα vintage shops της πόλης ή σε vintage-like αισθητική.

Indulge-in-feminine-touches

Καλό είναι να τολμήσετε ένα πιο αντιθετικό στυλ συνδυάζοντας παραδείγματος χάρη ένα μοντέρνο color-blocking σύνολο με μία μονόχρωμη κλασική τετράγωνη ψάθινη τσάντα. Ιδανικά φορέστε μία απλή straw bag σε φυσική απόχρωση για να ολοκληρώσετε ένα σύνολο με animal ή floral prints. Μας ξετρελαίνουν επίσης οι τσαντούλες σε navy συνδυασμούς.

woman-wearing-bright-blazer-and-sunglasses-0211-mdn

Με το σωστό styling που βλέπουμε στις φοτό γνωστών bloggers και celebrities, η εμφάνισή σας θα παραπέμπει στο απόλυτο summer-in-Capri look όπως ιδανικά το λανσάρισαν οι Dolce & Gabbana, Prada, Chanel και Manoush στις διεθνείς πασαρέλες.

Screen_shot_2011-06-26_at_8.14.48_AM

Κοντά tops, μάξι φούστες, σκούρα denim shorts και ξεφτισμένα skinny παντελόνια τις απογειώνουν, όπως και η bohemian αισθητική. Οι Kate Moss, Alexa Chung, Katherine Heigl, Jessica Alba και Gwyneth Paltrow το αποδεικνύουν, ενώ η Ines de la Fressagne στον οδηγό στυλ που κυκλοφόρησε ονόματι "Parisian chic" προτείνει: ψάθινες τσάντες με 50sφορεματάκια, δαντέλες και παστέλ.

DolceGabbana-14-369x5401

*Βρήκαμε τις ομορφότερες, πρακτικές και πιο οικονομικές για όλες τις τάσεις στα Fullah Sugah με τιμές από 12,50 έως 35 ευρώ. Μια ματιά στο photo gallery θα σας ξετρελάνει!