Εκπτώσεις στο internet: βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε αυτά που δεν πρέπει να χάσετε

Εκπτώσεις στο internet: βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε αυτά που δεν πρέπει να χάσετε

Ρίξτε μια ματιά πριν φύγετε διακοπές, όλο και κάτι θα βρέιτε.

Η περίοδος των εκπτώσεων στο διαδίκτυο είναι από τις πιο ύπουλες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένα κορίτσι που λατρεύει τα ψώνια. Αμέτρητα ρούχα σε τιμές πολύ πιο οικονομικές από τις αρχικές, λεζάντες με μεγάλα γράμματα που φωνάζουν ευκαιρία, κάτω από το κόστος και το πεινασμένο ματάκι της fashionista κάνει αστεράκια.

Εμείς σας βρήκαμε ενδεικτικά χρήσιμα, έξυπνα και πολύ οικονομικά κομμάτια για να εμπλουτίσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα χωρίς να ξοδευτείτε. Άλλωστε, σε λίγες εβδομάδες θα διαλέγουμε μαζί τα πρώτα βασικά χειμερινά κομμάτια της ντουλάπας σας, κρατηθείτε!

Το topshop.com δε μας απογοητεύει ποτέ. Αυτή τη φορά βρήκαμε το πιο λαχταριστό ψιλόμεσο σορτσάκι με παγωτά, μόνο 11 ευρώ.

Δώστε λίγο χρώμα φορώντας το νέον μαγιό από το urbanoutifitters.co.uk. Mε 19,00 ευρώ μπορείτε να φορέσετε τους εξωτικούς κοκοφοίνικες και να απολαύσετε τα μακροβούτια σας στο απέραντο γαλάζιο του νησιού.

Το πιο λουλουδάτο sun dress από το asos.com θα γίνει δικό σας με 20,00 ευρώ. Πολύχρωμες τιράντες και εμπριμέ colourblocking για την παραλία, το μπαρ, το μεσημεριανό ταβερνάκι και το θερινό σινεμά, μην το χάσετε!

Όταν μιλάμε για το δίδυμο των Aquilano Rimondi, οι δημιουργίες τους ξεπερνούν συνήθως κατά πολύ τόσο τον οικονομικό μας προΰπολογισμό, όσο και τη φαντασία μας. Αυτή τη φορά σας βρήκαμε αυτό το super μοδάτο κολλάρο που θα χαρείτε και το χειμώνα σε πουά print, μόνο με 42,00 ευρώ από το the corner.com.

Το zara μας κακομαθαίνει όλο το χρόνο, πόσο μάλλον όταν έχει εκπτώσεις. Διαλέξτε ένα από τα υπέροχα ψηλοτάκουνα ξύλινα clogs και σεργιανίστε στα σοκάκια των νησιών με στυλ και λίγο παραπάνω θόρυβο. Προσοχή μόνο μη σκοντάψετε!

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: υποδέχτηκε την Ολυμπιακή φλόγα με Zara

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι στολές των αθλητριών στο πέρασμα των χρόνων