Φθινοπωρινές chic προτάσεις από τα Li-LA-LO

Φθινοπωρινές chic προτάσεις από τα Li-LA-LO

Κοσμήματα που θα ανανεώσουν την εμφάνισή μας και προτείνουμε ανεπιφύλακτα σαν δώρο για αγαπημένα πρόσωπα!

Οι τάσεις για τα κοσμήματα που θα αγαπήσουμε κατά τη διάρκεια του 2012 θέλουν πολύ μέταλλο και καθαρές γραμμές. Ενώ το ασήμι τόσο στην original μορφή του όσο και επιχρυσωμένο έχει ανακτήσει την παλιά αίγλη του.

Το ροζ χρώμα στα χρυσά κοσμήματα κυριαρχεί και φέτος με μεγαλύτερη ένταση από την περσινή σεζόν, ενώ αρκετά ενδιαφέρον trend είναι το mix&match χρυσού, ασημί και ροζ στο ίδιο look, με την προϋπόθεση ότι επιλέγουμε διακριτικά και μίνιμαλ κομμάτια, όπως αυτά που εντοπίσαμε στο αγαπημένο label Li-LA-LO.

Η τάση για όλο και ελαφρύτερα κοσμήματα είναι για μία ακόμη χρονιά έντονη, ενώ η αισθητική Art Deco επηρέασε πολύ τις φετινές προτάσεις. Ως υπέρμαχοι της κλασικής και διαχρονικής θηλυκότητας, βρήκαμε κοσμήματα για τις πρώτες φθινοπωρινές εμφανίσεις, με τα μπορούμε να ανανεώσουμε το look μας διακριτικά ή να κάνουμε δώρο σε μία φίλη μας για να ξεκινήσει όμορφα η σεζόν. Είναι από την Collection Eden που είναι εμπνευσμένη από σχέδια και τις φίνες και ντελικάτες γραμμές που μπορούμε να βρούμε στη φύση.

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσουμε την απαραίτητη λάμψη στο στυλ μας από το πρωί μέχρι την βραδινή μας έξοδο, είναι να επιλέγουμε εκλεκτικά statement κομμάτια μεν, που δεν θα δεσμεύσουν το σύνολό μας όπως και αν επιλέξουμε να τα φορέσουμε. Κοσμήματα που παραμένουν κλασικά στο πέρασμα του χρόνου και αναμφίβολα αποτελούν επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας ή ένα δώρο που θα φοριέται πάντα με αγάπη!

Τα Li-LA-LO θα τα βρείτε στο www.lilalo.gr

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας του facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO

Κάντο όπως η Amber Heard

Διαμάντια και γόβες: Οι 2 μεγάλες σας αγάπες ενώθηκαν!