Antique Collection: Τα πιο σικάτα κοσμήματα με vintage χαρακτήρα, από τα Li-LA-LO

Antique Collection: Τα πιο σικάτα κοσμήματα με vintage χαρακτήρα, από τα Li-LA-LO

H γοητεία μιας άλλης εποχής συναντά στη φυσική πέτρα την απλότητα της ομορφιάς

Η τελευταία συλλογή που εντοπίσαμε στο on-line κατάστημα του αγαπημένου label κοσμημάτων Li-lA-LO, είναι η Antique Collection, και δεν σας κρύβουμε ότι μας έκλεψε αυτόματα την καρδιά γιατί τα σχέδιά της έχουν την γοητεία μίας άλλης εποχής, θυμίζουν vintage κομμάτια, ενώ αποτελούν επένδυση για την συλλογή κάθε γυναίκας.

Τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ασήμι 925°, με φυσικές πέτρες- ρουμπίνι, ζαφείρι και σμαράγδι. Έχουν μεν αυτόν τον statement και chunky όγκο που αποτελεί must της εποχής, δεν παύουν όμως να διατηρούν ένα κλασικό χαρακτήρα που απογειώνει το στυλ μιας γυναίκας κάθε ηλικίας με τον πιο chic τρόπο. Αυστηρές γραμμές με μέταλλα που μοιάζουν σχεδόν σφυρήλατα και γεωμετρικά κοψίματα στις πέτρες μας αρέσουν πολύ.

Άλλο ένα θετικό για εμάς είναι τα χρώματα. Με αποχρώσεις του βουργουνδί μέσα στο ρουμπίνι, το βαθύ πράσινου των ζαφειριών, του γλυκού μπλε και του λευκού... έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με τα χρώματα που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν καθώς και την επόμενη.

Εμείς σας προτείνουμε να τα φορέσετε τόσο με το βραδινό σας φόρεμα όσο και με ένα τζιν και T-shirt. Αν επιλέξετε μονόχρωμο outfit μπορείτε να παίξετε με έως τρία κομμάτια στο ίδιο σύνολο. Αν πάλι τολμήσετε ένα εμπριμέ ρούχο, επιλέξτε μία απόχρωση στις πέτρες για κολιέ, βραχιόλι και σκουλαρίκια και maximun 2 αν παίζετε με τα δαχτυλίδια!

Δείτε τη συλλογή και θα καταλάβετε γιατί θα τα λατρέψετε...

Τα κοσμήματα Li-LA-LO θα τα βρείτε στο www.lilalo.gr

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας του facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Φθινοπωρινές chic προτάσεις από τα Li-LA-LO

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO