Όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα από 5-15 ευρώ

Όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα από 5-15 ευρώ

Χρήσιμα και με αγάπη

Τα Χριστούγεννα, εκτός από ξεκούραση, γιορτές, στιγμές με την οικογένεια και εξόδους με τους φίλους, σημαίνουν και ΔΩΡΑ! Πώς όμως εν μέσω κρίσης; Όταν μετά βίας βγαίνουν οι υποχρεώσεις; Τι γίνεται όταν δεν μπορούμε να αποφύγουμε το δώρο ή όταν πραγματικά επιθυμούμε να δωρίσουμε κάτι αυτές τις μέρες σε αγαπημένο μας πρόσωπο; Ευτυχώς, υπάρχουν αξιόλογες λύσεις και σε οικονομικές τιμές για όλους. Εμείς διαλέξαμε μερικά δώρα που θα θέλαμε να λάβουμε σε τιμές από 5-15 ευρώ!


Συνήθως οι κοπέλες νεαρής ηλικίας θα χαρούν πολύ κάποιο κόσμημα από αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Fullah Sugah τα οποία λειτουργούν και on-line. Θα βρείτε υπέροχα κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως και τσαντάκια ή ακόμη και ρούχα ή trendy παπούτσια! Οι μεγαλύτερες γυναίκες θα χαρούν μία πασμίνα, ή και γάντια, ακόμη και αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Αν δεν θέλετε καθόλου να το ρισκάρετε, τότε αφήστε την επιλογή σε αυτές και δώστε τους δωροεπιταγές που ξεκινούν από 5 ευρώ τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πάρα πολλά καταστήματα όπως H&M, Sephora κ.α. Πολύ ενδιαφέρουσα λύση είναι επίσης ένα ζευγάρι πυτζάμες ή παντόφλες με στυλ! Μην ξεχνάτε και τα DOCA όπου θα βρείτε επίσης όμορφες τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε σούπερ τιμές ακόμη και on-line!

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από ένα αρωματικό κερί για να φτιάξει ατμόσφαιρα σε ένα γιορτινό σπίτι. Τα κεριά είναι ότι ωραιότερο για να χαλαρώσει κάποιος αλλά και να ανανεωθεί ο χώρος. Τα προϊόντα Κορρέ βγάζουν αρωματικά κεριά χωρίς παραφίνη σε χειμωνιάτικες μυρωδιές. Πραγματικά υπέροχα, ελληνικά και σε πολύ καλές τιμές. Επίσης αφρόλουτρα από τον Κορρέ και την Apivita σε αντρικές μυρωδιές όπως κέδρος και σανδαλόξυλο είναι αυτά που οι άνδρες προτιμούν.

Επειδή αγαπάμε τα καλλυντικά και την περιποίηση, μια ακόμα ελληνική εταιρεία που διαπρέπει στο εξωτερικό είναι και η Αpivita. Μπορείτε να βρείτε αφρόλουτρα με τέλεια μυρωδιά και κρέμες για το σώμα. Τέλος μια ακόμη σίγουρη επιλογή για κάθε γυναίκα, είναι ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών πραγματικά το πιο όμορφο δώρο. Αυτό είναι πραγματικά εύκολο μιας και με μία απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα με προïόντα ομορφιάς μπορούμε να βρούμε φθηνές και αξιόλογες λύσεις. Μία γυναίκα ποτέ δεν λέει όχι σε κάτι τέτοιο.

Μία ακόμη καλή λύση στην περίπτωση που δεν προλαβαίνεται να επισκευθείτε κάποιο κατάστημα είναι να κάνετε τις αγορές σας on-line στο Melinamay.gr - όπου θα βρείτε αμέτρητες επιλογές και ιδέες ακόμη και σε προσφορές!

Δείτε τη photo gallery και πάρτε μία γεύση.

Διαβάστε ακόμη:

Ό, τι χρειάζεσαι για να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχη από τη DOCA!

Δείτε την ονειρεμένη bridal συλλογή Vera Wang για το φθινόπωρο του 2013!

Ntynomai.gr: Χιλιάδες προϊόντα για να διαλέξεις