Στιλάτα και απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας από την Doca

Στιλάτα και απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας από την Doca

Τα παπούτσια, οι τσάντες και οι ζώνες που θα «δέσουν» το outfit σας

Μόλις μπήκε το 2013 και έχουμ εμπροστά μας 3 μήνες χειμώνα. Τα σύνολά μας όταν κάνει κρύο συνήθως είναι πιο layered από ό, τι το καλοκαίρι και πιο αδρά. Μία γυναίκα όμως οφείλει να επενδύει στα κατάλληλα αξεσουάρ που θα αναδείξουν το στυλ της και θα τονίζουν το ντύσιμό της με σωστό τρόπο, που θα φοριέται έυκολα τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Γι᾽αυτο και εμπιστευτήκαμε την Doca και τις υπέροχες επιλογές που μας προσφέρει.

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στα παπούτσια, την τσάντα και τη ζώνη. Αξεσουάρ απαραίτητα που μπορούν να... στηρίξουν το outfit μας ή να το αλλάξουν στο λεπτό. Ψάξαμε , λοιπόν στο on-line shop της Doca και εντοπίσαμε μερικά κομμάτια passe-partout από 67 έως 10 ευρώ που θα συνοσεύσουν το χειμερινό μας στυλ και θα αποτελέσουν επένδυση για την γκαρνταρόμπα μας ακόμη και στις επόμενες χρονιές.

Δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας μία flat μπότα. H φέτος είναι must και μας βοηθά να κάνουμε πιο εύκολους συνδυασμούς ενώ μας θέτει στην κορυφή των τάσεων καθώς ευνοεί το colour blocking. Ένα δίχρωμο ankle boot με τακούνι αποτελεί επίσης essential για φέτος ιδίως αν συνδυάζει καφέ με μαύρο. Θα γίνει το αγαπημένο μας κομμάτι από το πρωί ως το βράδυ.

Διχρωμίες επιλέγουμε και στις τσάντες μας. Φυσικά μία κλασική all day bag σε μαύρο πρέπει να είναι ο βασικός μας άξονας. Οι δίχρωμες τσάντες μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση του καφέ-μαύρου καθώς συνδυάζουν και τα δύο ενώ δένουν υπέροχα με κάθε έντονη, παστέλ ή γήινη απόχρωση. To ίδιο ακολουθούμε και στις πιο επίσημες επιλογές μας, προτιμώντας του φακέλους για αυτή τη σεζόν.

Επιμένουμε στο ίδιο στυλ και στις ζώνες. Θα μας βοηθήσουν να τονίσουμε το χαμηλοκάβαλο φαρδύ παντελόνι μας, ή θα δώσουν έξτρα θηλυκότητα στο ψηλόμεσο cigarette pants μας. Μπορούν να αλλάξουν εντελώς την όψη μιας φαρδιάς τουνίκ ή ενός ριχτού φορέματος αν φορεθούν ψηλά στη μέση. Επιλέγουμε λεπτές ζώνες γιατί παραμένουν διαχρονικές και chic.

Μην ξεχνάμε πως όταν αγοράζουμε τις τσάντες και τις ζώνες μας επενδύουμε διπλά. Μπορούν να μας εξυπηρετούν τις περισσότερες φορές τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Ό, τι χρειάζεσαι για να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχη από τη DOCA!

Diane Von Furstenberg: Τι θα κρατήσουμε το 2013;

Galliano: Τι προτείνει επί ποδός για τη νέα σεζόν;