Η πρώτη non- denim Levi's® 501® συλλογή είναι γεγονός!

Η πρώτη non- denim Levi's® 501® συλλογή είναι γεγονός!

Το αγαπημένο μας παντελόνι γιορτάζει τα 140α του γενέθλια με μία έκπληξη

Το κλασικό Levi's® 501® jean έχει κοτοχυρώσει την θέση του στην ιστορία της μόδας αφού, τα τελευταία 140 χρόνια, έχει εξελιχθεί, από το τέλειο casual fashion item, σε πολιτιστικό σύμβολο. Το Levi's® 501® έχουν φορέσει από προέδρους και αστέρες του cinema, rock stars και fashion icons, καλλιτέχνες και πρωτοπόρους της τεχνολογίας, ενώ συγκαταλέγεται με άνεση στη λίστα με τα πιο φορεμένα και αγαπημένα jeans στον κόσμο.

Η σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013 σηματοδοτείται από την 140η επέτειο του Levi's® 501® jean και, για να το γιορτάζει το αγαπημένο brand παρουσιάζει την πρώτη non-denim Levi's® 501® συλλογή. Διατηρώντας την αληθινή ουσία του παντελονιού που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και το διαχρονικό του πνεύμα, η «τετραμελής» non-denim συλλογή πηγαίνει κόντρα στην παράδοση και διατίθεται στος αποχρώσεις του «ivy green», «true chino», «chalk blue» και «mineral red».

Ακόμα, η Levi's® θα μας αποκαλύψει την επόμενη γενιά 501® jean, η οποία διαθέτει «λεπτές» και προσεγμένες αλλαγές στην αισθητική και την εφαρμογή του προϊόντος, απευθυνόμενη στους πρωτοπόρους του σήμερα. Μέσα από τα χρόνια και τις εποχές, το Levi's® 501® jean εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε νέας γενιάς, χωρίς ποτέ να χάσει την ιδιαίτερη κληρονομιά του. Η επόμενη γενιά του Levi's® 501® jean και τα non-denim παντελόνια δίνουν σε αυτόν που τα φοράει μια ελαφρώς πιο «αυστηρή» σιλουέτα, περισσότερη άνεση γύρω από τη μέση, με ελαφρώς μεγαλύτερες τσέπες για την αποθήκευση του smart phone σας και μια πιο ρηχή ραφή V στο πίσω μέρος, για καθαρότερη αισθητική. Επίσης, διαθέτουν πιο έντονες ραφές και ενισχυμένα θηλύκια για τη ζώνη, εσωτερικές ραφές από τον καβάλο μέχρι τα μπατζάκια, κουμπότρυπες και μανσέτες. Η δεξιοτεχνία και η αυθεντικότητα παραμένουν στο προσκήνιο, γεγονός που αποδεικνύει γιατί το Levi's® 501® jean βελτιώνεται με τον καιρό – αναδεικνύοντας απόλυτα το σώμα εκείνου που το φοράει καθώς αυτό το απόλυτα διαχρονικό τζιν ξεχωρίζει για την εφαρμογή και τα φινιρίσματά του.


Διαβάστε ακόμα:
Το leather jacket των Levi's
Υπάρχει jean που ανορθώνει τους γλουτούς; Ναι! Το Levis Curve ID
H Levi's στην καρδιά του Παρισιού

DPG Network