Δείτε το νέο ανανεωμένο Nike Air Max για το 2013

Δείτε το νέο ανανεωμένο Nike Air Max για το 2013

Με ορατή αερόσολα για υψηλές επιδόσεις στο τρέξιμο

Η επαναστατική σειρά προϊόντων Nike Air Max, παρουσιάζει τη νέα έκδοση του υποδήματος για το 2013, σχεδιασμένη για να καλύπτει απολύτως τις ανάγκες των δρομέων. Το Nike Air Max+ 2013 διαθέτει το πιο προηγμένο Nike Max Air που κατασκευάστηκε ποτέ, που εκτείνεται από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα και εξασφαλίζει μικρό βάρος, μαλακή αίσθηση, τέλεια απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη ευελιξία από οποιαδήποτε άλλη έκδοση.

Η σχεδιαστική ομάδα του Nike Air Max έδωσε έμφαση στη φυσική κίνηση και ξεκίνησε ανακατασκευάζοντάς το για να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο μαλακή αίσθηση και άνετο διασκελισμό. Η κατασκευή Nike Hyperfuse, χρησιμοποιείται σε όλο το υπόδημα και δημιουργεί ένα ελαφρύτερο πάνω τμήμα, που διευκολύνει περισσότερο την αναπνοή του πέλματος και μειώνει το συνολικό βάρος, χωρίς να επηρεάζει την άνεση. Η ορατή αερόσολα συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες που δημιούργησε ποτέ η Nike και το νέο Nike Air Max+ 2013 είναι η εξέλιξη στα προϊόντα τρεξίματος της εταιρίας.

Αποτελώντας ταυτόχρονα μια διαχρονική δήλωση καινοτομίας και ένα κλασικό κομμάτι επί σειρά ετών, η ορατή αερόσολα κάνει τη Nike να ξεχωρίζει εδώ και ένα σχεδόν τέταρτο του αιώνα.
Το αυθεντικό Air Max 1, το πρώτο υπόδημα με ορατή αερόσολα σχεδιασμένο από τον Tinker Hatfield, ήταν αυτό που έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία υποδημάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, η ιδέα του τρεξίματος πάνω σε αέρα ήταν μια καινοτομία που όχι μόνο δεν είχε εμφανιστεί ποτέ άλλοτε, αλλά εξασφάλιζε εφαρμογή και επίπεδο άνεσης που άλλαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα υποδήματα Air Max έγιναν η επιτομή των υψηλών επιδόσεων και του στυλ στο τρέξιμο.

Διαβάστε ακόμη:

Eπένδυσε σε spikes από τα Fullah Sugah

O Γιώργος Καραβάς στη νέα καμπάνια των Harrold's στην Αυστραλία (video)