Το T-shirt του Queen.gr κυκλοφορεί στα καταστήματα από την Regalinas

Με κάθε αγορά βοηθάμε την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της

Tο Τ-shirt του Queen.gr,  είναι έτοιμο και κυκλοφορεί σε special edition από τη Regalinas, την αγαπημένη εταιρεία των celebrities, δια χειρός  Μαρίας Αχλαδά, μιας ταλαντούχας αναγνώστριας που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε.

Το μπλουζάκι που ψηφίστηκε ως αγαπημένο του κοινού αλλά και του Queen.gr team έχει πάρει θέση στα ράφια των καταστημάτων Regalinas και σας περιμένει. Δεν είναι μόνο ευκολοφόρετο και ιδιαίτερο σαν σχέδιο, κυκλοφορεί για καλό σκοπό. Το Queen.gr και η Regalinas εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων, όπως η Μαρία που σχεδίασε το T-shirt, βοηθούν ανθρώπους  που μας έχουν ανάγκη.

Το Queen.gr , ξεκινά τη νέα του δράση στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου να συνεχίσει το έργο της. Ένα (1) ευρώ από κάθε πώληση του T-shirt του Queen θα δοθεί για τη στήριξη του οργανισμού, προκειμένου τα παιδιά που φροντίζει να διατηρήσουν τη στέγη και την εκπαίδευσή τους. Εμείς από τη μεριά μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Φορέστε κι εσείς το T-shirt και βοηθήστε την Κιβωτό - and don't forget to spread the word!

*Οι διευθύνσεις των καταστημάτων που θα βρείτε το Queen T-shirt είναι η εξής:

Ερμού 37, Αθήνα / Golden Hall,Μαρούσι / Άγγελου Μεταξά 33 (FLORIDA MALL), Γλυφάδα / Κυριαζή 14-16, Κηφισιά / Λεωφ.Ηρακλείου 296, Ν. Ιωνία / Σωτήρος 13, Πειραιάς / Σόλωνος 27, Κολωνάκι / Πλάτωνος 19, Χαλάνδρι / Χρυσ. Σμύρνης 77-79, Βύρωνας / Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη
Θα το βρείτε ακόμη στο κατάστημα FRAME, Π.Καίσαρη 2, Καλαμάτα

Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ