Ο Armani εμπνέεται από τον Great Gatsby

Ο Armani εμπνέεται από τον Great Gatsby

Και ιδού το πιο fashion statement γυαλιά

Ο 'The Great Gatsby' κάνει την εμφάνισή του στις σκοτεινές αίθουσες και εκτός από την κινηματογραφική νοσταλγία για τη δεκαετία του 1920 έχει δημιουργήσει μία γενική διάθεση αναπόλησης προς τις μουσικές και τη μόδα της εν λόγω δεκαετίας.
Στενές μίντι φούστες σε μέση δαχτυλίδι, κρόσσια και πολυτέλεια περιβάλλουν το στυλ των πρωταγωνιστών. Τα γυαλιά τους είναι άλλο ένα κομμάτι που κλέβει την παράσταση και εμπνέει μεγάλους σχεδιαστές. Δεν ξέρουε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυτγό την κότα, αλλά ταυτόχρονα ο Giorgio Armani κυκλοφόρησε τα πιο ιδιαίτερα γυαλιά που μας μεταφέρουν κατευθείαν στην εποχή του Charleston.

Με σκελετό από ταρταρούγα με πιτσιλιές, δερμάτινα πλαïνά, και μεταλλικούς βραχίονες σαν γάντζους είναι το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού και του χειμώνα ίσως. Οι απανταχού vintage lovers αναμένεται να αποθεώσουν το quirky style με αυτά τα γυαλιά τα οποία είναι ιδανικά τόσο για άντρες όσο και γυναίκες trend-setters. Η τιμή τους βέβαια δεν είναι για όλους καθώς κοστίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ $450.


Διαβάστε ακόμη:
O Ferragamo εμπνέεται από τους θεούς και δημιουργεί μικρά θαύματα!

Flotique: H σειρά κοσμημάτων της Florence Welch