Energy Boost της Adidas: επαναλανσάρεται σε δύο νέα χρώματα

Energy Boost της Adidas: επαναλανσάρεται σε δύο νέα χρώματα

Το «Energy Boost» της Adidas, το παπούτσι που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο, επιστρέφει σε δύο ανανεωμένα χρώματα.

 

Το Εnergy Βoost, το απόλυτο sold out παπούτσι της χρονιάς στο χώρο του running, έρχεται σε δύο ανανεωμένα χρώματα για άντρες και γυναίκες αποκλειστικά στα καταστήματα της Αdidas σε όλη την Ελλάδα. Η επαναστατική επιστροφή ενέργειας, η ισχυρή απορρόφηση κραδασμών, η άριστη εφαρμογή και η ανθεκτικότητα στις εξωτερικές θερμοκρασίες είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το energy boost να ξεχωρίζει στην κατηγορία των running παπουτσιών.

Η Αdidas με την τεχνολογία BOOSTTM έθεσε νέα δεδομένα, όχι μόνο για τα running παπούτσια, αλλά και για ολόκληρη τη running βιομηχανία, καθώς το BOOSTTM είναι ένα επαναστατικό υλικό το οποίο συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενός μαλακού και άνετου παπουτσιού, με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας. Αυτά είναι και τα στοιχεία που κάνουν το Energy Boost να ξεχωρίζει και προσφέρουν μια άνετη running εμπειρία.

Χάρη στη μοναδική τους κυψελοειδή δομή, αυτές οι ενεργειακές κάψουλες αποθηκεύουν και απελευθερώνουν περισσότερη ενέργεια με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κάθε βήμα, ενώ μόνο τα Energy Boost προϊόντα προσφέρουν τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που έχει παρουσιαστεί έως τώρα σε running προϊόντα.

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την τεχνολογία Techfit της Αdidas, που προσφέρει άψογη εφαρμογή, άνεση και στήριξη στο πόδι, όταν αυτό βρίσκεται σε κίνηση, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί το Energy Boost είναι το running παπούτσι της χρονιάς. Τα δύο του νέα χρώματα είναι ήδη διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό στο δίκτυο καταστημάτων της Adidas ενώ όλα τα νέα για τα running προϊόντα της Adidas μπορείτε να τα παρακολουθείτε στην επίσημη σελίδα στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

H adidas στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου με τη νέα σειρά AKTIV

Τα adidas επιστρέφουν στην running κληρονομιά τους

Τι είναι αυτό που κάνει το νέο running παπούτσι Energy Boost μοναδικό?