Folli Follie loves Glyfada: Φωτογραφηθήκαμε μέσα στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, με τα πιο hot αξεσουάρ!

Folli Follie loves Glyfada: Φωτογραφηθήκαμε μέσα στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα, με τα πιο hot αξεσουάρ!

Under construction, το concept της cool φωτογράφησης

Αγαπάτε τα αξεσουάρ; Αγαπάτε τα Folli Follie; Αγαπάτε τα Νότια προάστια; Τότε θα λατρέψετε το νέο τεράστιο κατάστημα του αγαπημένου brand στη Γλυφάδα (Μεταξά 25 & Λαμπράκη). Είναι το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο κατάστημα Folli Follie στην Ευρώπη. Το κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν και να διακρίνουν τις αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ που κομψά έχουν τοποθετηθεί στις βιτρίνες και τα ειδικά διαμορφωμένα ράφια του καταστήματος.


Εμείς επισκεφτήκαμε πρώτοι το κατάστημα πριν καν ανοίξει. Ο σχεδιασμός αλλά και η αρχιτεκτονική του θα λέγαμε πως ήταν επιβλητικά. Και θα μας ρωτήσετε τι πήγαμε να κάνουμε σε ένα κατάστημα που ακόμη μέσα κάνανε εργασίες; Πήγαμε, λοιπόν, να θαυμάσουμε το νέο χώρο και να φωτογραφηθούμε με τις πιο hot τάσεις σε ρολόγια, τσάντες και κοσμήματα. Το θέμα της φωτογράφησης; Under Construction. Fashion bloggers αλλά και δημοσιογράφοι, φωτογραφήθηκαν ανάμεσα σε... σκαλωσιές, φορώντας stylish ρούχα και αξεσουάρ.


H εμπειρία αυτή θα μου μείνει αξέχαστη. Άφθονα ρούχα, τέλεια ρολόγια, τσάντες σε κάθε λογής χρώμα και σχέδιο, πολυτελή κοσμήματα... Με λίγα λόγια; Ο παράδεισος της γυναίκας. Αφού, λοιπόν, επιμελήθηκε τα μαλλιά μου η γλυκιά Μάϊρα Κουκούλη και μου έκανε ανάλαφρες μπούκλες με τα μαγικά της χέρια (Οκ, και με το ψαλίδι της), αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της Ευριδίκης Κασιώτη, η οποία χρησιμοποίησε προιόντα D&G που μεταξύ μας είναι εγγύηση. Λάτρεψα την Passioneyes Duo Mascara, με την οποία τόνισε τις βλεφαρίδες μου (την οποία και μου χάρισε φεύγοντας, μαζί με 5-6 ακόμα D&G προιόντα και φυσικά την τέλεια DOLCE & GABBANA Intense κολώνια, που ήδη φοράω!)


Συνέχεια είχε η επιλογή των ρούχων. Μαζί με την αγαπημένη Ελένη Παναρίτη - Fashion Coordinator του Ομίλου Folli Follie, διαλέξαμε ρούχα που ταιριάζουν στο στυλ μου. Λάτρεψα το denim G-star raw πουκάμισό μου, το οποίο και συνδύασα με μία ασύμμετρη maxi φούστα και flatforms. Σειρά είχαν τα κοσμήματα! Η αλήθεια ήταν ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να επιλέξω, μιας και όλα μου άρεσαν πολύ. Κορίτσια, θα ενθουσιαστείτε από τη νέα Folli Follie collection. Το κίτρινο ρολόι έσπαγε τη μονοτονία του μαύρου, τη στιγμή που η sporty chic τσάντα ολοκλήρωσε σωστά το outfit. Στα χέρια μου επέλεξα να φορέσω τρία δαχτυλίδια, τα οποία μεταξύ μας σύντομα θα κάνω δικά μου!


Και πάμε στη φωτογράφηση. Να πω ότι δε ντρεπόμουν; Θα ήταν ψέμα. Δίπλα στους εργάτες, εγώ και η φουστίτσα μου; Ε, δεν το λες και εύκολο. Παρόλα αυτά η Αθηνά Παπαγεωργίου, η φωτογράφος μας με έκανε να νιώσω σα στο σπίτι μου. Πόζαρα ακολουθώντας τις συμβουλές της (τρομάρα μου!) Και ιδού το αποτέλεσμα. Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε εμένα και τα 1,63 μέτρα μου να παριστάνω το μοντέλο, τα απίστευτα Folli Follie κομμάτια που επέλεξα, καθώς και το νέο super κατάστημα στη Γλυφάδα!
Τrust me. Αυτό το κατάστημα θα το λατρέψετε... Κάθε σωστή fashionista πρέπει να το επισκεφτεί. Φένια, Ελένη, Δώρα, Αφροδίτη εις το επανιδείν. Thank you!


Και μην ξεχνάτε Folli Follie Loves Glyfada! Δευτέρα 16/09 να είσαστε όλες εκεί για μια αξέχαστη εμπειρία shopping!


www.follifollie.com