O αδερφός της Bella & Gigi Hadid, περπάτησε μαζί τους στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger

O αδερφός της Bella & Gigi Hadid, περπάτησε μαζί τους στην πασαρέλα του Tommy Hilfiger

Δεν θα πιστέψεις πόσο όμορφος είναι (και!) ο Anwar Hadid!

Την Gigi και την Bella Hadid τις ξέρεις, όπως ξέρεις και έχεις παρακολουθήσει και την σταδιοδρομία τους στον χώρο της μόδας. Τα catwalks στα οποία περπατάνε, τις καμπάνιες που πρωταγωνιστούν, τα συμβόλαια εκατομμυρίων που κλείνουν με τα πιο διάσημα fashion brands του πλανήτη. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις για αυτές είναι πως δεν είναι οι μόνες από την οικογένεια Hadid που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον κλάδο!

Ο μικρότερος αδερφός τους, ο 18χρονος Αnwar Hadid, έχει ξεκινήσει και αυτός δειλά δειλά τα βήματά του στο modeling τον τελευταίο χρόνο, υπογράφοντας συμβόλαιο με το πρακτορείο IMG Models. Και χθες έγινε κάτι μοναδικό πάνω στο catwalk του show του Tommy Hilfiger, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου: Περπάτησαν και τα τρία αδέρφια μαζί, παιδιά όλα της Yolanda Foster και του Mohamed Hadid! Βγήκαν πάνω στο stage, το οποίο στήθηκε στον μουσικό χώρο Roundhouse του Λονδίνου και θύμιζε τσίρκο, με ηλικιακή σειρά από το μεγαλύτερο (την Gigi δηλαδή), στον μικρότερο (ναι, τον Anwar εννοούμε).

Την πρώτη σύμπραξη των τριών τους παρακολούθησαν από κάτω A-list stars, όπως οι: included Daisy Lowe, Poppy Delevinge, Lottie Moss και Jasmine Sanders, ενώ το show δεν έκλεισε φέτος με κάποια κοινή εμφάνιση της Gigi με την Taylor Swift, αλλά με ακροβατικά, xoρευτές που επιδείκνυαν τις ικανότητές τους από αέρος και ένα live performance από το γνωστό δίδυμο DJ/παραγωγών, τους Chainsmokers.