#LFW: Ανταπόκριση από το show του Ashish

Άννα Πρέλεβιτς
#LFW: Ανταπόκριση από το show του Ashish

London baby! Και όχι απλά London αλλά London Fashion week .. Έπεται γραπτώς η πρώτη μου εμπειρία σε Fashion Week και ο ενθουσιασμός είναι αληθινός!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε το fashion show του Ashish, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα fashion shows του London Fashion Week και ήμουν εκεί .. ή μάλλον το Queen.gr ήταν εκεί, backstage με την MAC!

Εδώ και 20 συναπτά χρόνια, ο Ashish γεμίζει τις πασαρέλες με έντονα χρώματα και glitter και αυτό.. μας αρέσει πολύ. Πόσο μάλλον όταν τα περισσότερα ρούχα από τις συλλογές του θα μπορούσαν εύκολα να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ειδικά αν είσαι μία γνήσια fashionista που σου αρέσει να συνδυάζεις το αθλητικό στυλ με το λίγο πιο glamour! ( Εγώ δηλαδή :P)

Βρέθηκα backstage για αρκετή ώρα και παρακολουθούσα με αμείωτη προσοχή όλη την διαδικασία της προετοιμασίας ενός τόσο μεγάλου fashion event. Φασαρία, πιστολάκια, περούκες, τρέσες, φλας και .. πολλή ζέστη! Ένα χάος! Όλα όμως υπέροχα και εντελώς φυσιολογικά!

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τα αγαπημένα μου look από τη σημερινή βραδιά. Αυτό που ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο ήταν το έντονο στοιχείο του glitter στο μακιγιάζ των μοντέλων. Είναι μία πρόταση που θα φορεθεί φέτος αρκετά και να ξέρεις πως ήδη έχω προγραμματίσει τη δική μου αντίστοιχη φωτογραφία στο instagram. Ξεκάθαρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο το εγχείρημα αυτό, ειδικά όταν δεν έχω το σταθερό χέρι που έχουν οι experts της εταιρίας MAC, οι οποίοι επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της βραδιάς, αλλά με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται :)

Wish me luck!