TRESemme x NYFW : Τα πιο hot hair trends για τη σεζόν Fall/Winter 2020 !

TRESemme x NYFW : Τα πιο hot hair trends για τη σεζόν Fall/Winter 2020 !

Ο περασμένος μήνας ήταν γεμάτος με τα πιο ευφάνταστα χτενίσματα και τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς από τις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι.

Αυτή τη σεζόν δεν έλειπε η έμπνευση, με πολλά δυνατά χτενίσματα που βοηθούν εμάς τις γυναίκες να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Από όμορφα ponytails μέχρι και τα μαλλιά με αξεσουάρ και κοσμήματα, υπάρχει ένα στυλ για κάθε περίσταση. Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε και εσείς μερικές από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών της εβδομάδας μόδας με προϊόντα TRESemmé:

THE PRESENCE PONY

Stylist: Odile Gilbert

Η έμπνευση: «Αυτό το χτένισμα αποπνέει δύναμη επειδή τα μαλλιά είναι αυστηρά τραβηγμένα προς τα πίσω, μακριά από το πρόσωπο, δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν έχεις κανένα λόγο να κρύβεσαι. Αυτή η κομψή αλογοουρά είναι ένα χτένισμα-statement για τις γυναίκες που έχουν την παρουσία τους αισθητή και είναι έτοιμες να αφήσουν το δικό τους σημάδι στον κόσμο.»

Presence Pony

Τα βήματα:

  1. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με ευθείες κινήσεις και προς τα πίσω χρησιμοποιώντας το TRESemmé Keratin Shine Heat Protect Spray ( ΛΤΠ 6.39€ )
  2. Ίσιωσε τα μαλλιά σου χωρίζοντάς τα σε 3 τμήματα, ξεκινώντας από το σβέρκο και συνεχίζοντας προς τα πάνω.
  3. Πέρασε το κάθε τμήμα με τη λακ TRESemmé Νο 4 Extra Hold Hair Spray (ΛΤΠ 6.99 €)
  4. Δέσε όλα τα μαλλιά σε μία χαμηλή αλογοουρά.
  5. Βούρτσισε απαλά και ολοκλήρωσε το χτένισμα με το TRESemmé Keratin Shine oil (ΛΤΠ 5.99€)για μεταξένιο αποτέλεσμα και με τη λακ TRESemmé No5 Freeze Hold Hair Spray για δυνατό κράτημα. (ΛΤΠ 6.99 €)

STATEMENT JEWELS

Stylist: Justine Marjan

The inspiration: «These executive waves are all about embellishments, a style that complements any outfit. A simple elegant look that will prepare you for a busy schedule and day that doesn’t stop… »

Η έμπνευση: «Το εκπληκτικό σε αυτά τα κύματα είναι τα αξεσουάρ, ένα hairstyle που αναδεικνύει κάθε outfit. Ένα απλό κομψό look που θα σε προετοιμάσει για ένα πολυάσχολο πρόγραμμα και μια μέρα που δεν έχει τέλος… »

Statement Jewles 1

Τα βήματα:

  1. Προετοίμασε τα στεγνά μαλλιά με τον αφρό TRESemmé Volume & Lift Mousse (ΛΤΠ 6.99€) και μετά βούρτσισέ τα.
  2. Χρησιμοποίησε μία επίπεδη ισιωτική για να κάνεις ελαφριά κύματα κρατώντας τις άκρες των μαλλιών ίσιες για να δημιουργήσεις ένα ανάλαφρο- χωρίς όγκο τελείωμα.
  3. Ψέκασε με το TRESemmé Keratin Shine Heat Protect Spray (ΛΤΠ 6.39 €) για να ελέγξεις το φριζάρισμα
  4. Ολοκλήρωσε με τη λακ TRESemmé No5 Freeze Hold Hair Spray για δυνατό κράτημα. ( ΛΤΠ 6.99 €)
  5. Πρόσθεσε κρυστάλλινα αξεσουάρ στα μαλλιά σου.

BOLD, BRAVE, BRAIDS

Stylist: Odile Gilbert

Η έμπνευση: «Δημιουργήσαμε ένα χτένισμα που αναδεικνύει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά ταυτόχρονα περιέχει μία κίνηση στο μπροστινό μέρος. Το look είναι απλό και καθαρό, αλλά με μία θηλυκή πινελιά. Αυτή η αυστηρή και τολμηρή πλεξούδα αποτελεί μία στάση για τις γυναίκες βοηθώντας τις να αγκαλιάσουν τον πιο αυθεντικό εαυτό τους.»

Bold Brave Braids 1

Τα βήματα:

  1. Εφάρμοσε το TRESemmé Botanique gel ( ΛΤΠ 6.39€ ) σε βρεγμένα μαλλιά.
  2. Βούρτσισε τα μαλλιά προς τα πίσω.
  3. Τράβηξε τα μαλλιά και κράτησέ τα στο ύψος του αυτιού, ψεκάζοντας με τη λακ TRESemmé Νο 4: Extra Hold Hair Spray (ΛΤΠ 6.99 €)
  4. Με τα δάχτυλα, δημιούργησε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού για να δώσει την αίσθηση της κίνησης.
  5. Χώρισε τα μαλλιά σε τρία μέρη για να δημιουργήσεις την πλεξούδα και ολοκλήρωσε με τη λακ TRESemmé No5 Freeze Hold Hair Spray . (ΛΤΠ 6.99 €)

FANTASY TOP KNOT

Stylist: Odile Gilbert

Η έμπνευση: «Θέλαμε τα μαλλιά να δείχνουν σαν από παραμύθι, δηλαδή πολύ αέρινα, αλλά με ένα άγγιγμα γοητείας! Αυτό το χτένισμα είναι το τέλειο στυλ για να ενδυναμώσει τη γυναικεία παρουσία και να δείξει στον κόσμο την ατομική ομορφιά και στυλ μιας γυναίκας.

Fantasy Top Knot 2

Τα βήματα:

  1. Χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 μέρη και βούρτσισέ τα χρησιμοποιώντας το TRESemmé Collagen & Fullness Balm (ΛΤΠ 6.39€) για να φορμάρεις τα μαλλιά σου .
  2. Ψέκασε το Tresemme Keratin shine heat protect (ΛΤΠ 6.39€) και χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες, δημιούργησε ελαφριά κύματα.
  3. Ψέκασε με τη λακ TRESemmé No4 Extra Hold Hiarspray (ΛΤΠ 99 €).
  4. Συγκέντρωσε τα μισά ή όλα τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και κράτησε τα σε ένα ελαφρύ ατημέλητο κότσο.
  1. Ολοκλήρωσε με τη λακ TRESemmé No5 Freeze Hold Hairspray (ΛΤΠ 6.99€) για πολύ δυνατό κράτημα.