Σύμφωνα με τον οίκο Dior την επόμενη άνοιξη θα φοράμε έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σύμφωνα με τον οίκο Dior την επόμενη άνοιξη θα φοράμε έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες

...αλλά εμείς θέλουμε να το κάνουμε από τώρα! 

Το τελευταίο “πόδι” των εβδομάδων μόδας κάθε σεζόν είναι το μαγευτικό Παρίσι και εμείς ακόμα ονειροπολούμε τις μέρες που περάσαμε εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο παρακολουθώντας τα shows του φετινού χειμώνα.


https://www.instagram.com/p/B8_k96alUci

Για πότε ξεκίνησε η παρουσίαση της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 21᾽δεν ξέρουμε αλλά βρίσκεται ήδη στο τελευταίο αυτό “πόδι”, δηλαδή στο Παρίσι. Πρώτη στάση λοιπόν ο οίκος Dior. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά το χειμερινό catwalk, ξέραμε πως θα ήταν ένα υπέροχο show και πως θα θέσει τις βάσεις για όλα τα look μας την επόμενη άνοιξη.


https://www.instagram.com/p/CFugzinqHtX

Για την επόμενη άνοιξη λοιπόν, ο οίκος Dior προτείνει έντονο eyeliner και μεγάλες κορδέλες στα μαλλιά όμως εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο. Βρίσκουμε το look ιδανικό και για αυτή την εποχή αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Peter Philips χρησιμοποίησε το DIORSHOW 24H* STYLO WATERPROOF EYELINER για να ζωγραφίσει το περίγραμμα στα μάτια των μοντέλων.

DIORSHOW 24H STYLO WATERPROOF EYELINER

Είναι ένα πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών, ιδανικό -αν μας ρωτάς- για να το φορέσεις μαζί με τη μάσκα σου αφού στο δέρμα έβαλε ελάχιστα, το ίδιο και στα χείλη κάνοντας μόνο το βλέμμα focal point του μακιγιάζ.


https://www.instagram.com/p/CFuguoIngvc

Στα μαλλιά, ο Guido Palau έπιασε ένα επιμελώς ατημέλητο χαμηλό κότσο και στερέωσε μεγάλες κορδέλες με κόμπο στο κέντρο στα κεφάλια των μοντέλων. Και πάλι, βρίσκουμε πως είναι ιδανικό για αυτή την εποχή που τα μαλλιά μας φριζάρουν και θέλουμε κάτι να μας ανεβάσει τη διάθεση αλλά και να μας διευκολύνει.


https://www.instagram.com/p/CFuMjgShyOI

Όσο για τα ρούχα... η Διονυσία Καλαποθαράκου σίγουρα έχει πολλά να πει οπότε μείνε συντονισμένη για το πιο αναλυτικό review το show. Μέχρι τότε, δες μερικά κοντινά από την πασαρέλα της Maria Grazia Chiuri.

Διάβασε ακόμα: Ούτε το μακιγιάζ έλειπε από τις μαριονέτες που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Moschino

DPG Network