S/S 2021: Η Chanel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που φτιάχνουμε low ponytail

Μαρία Ροδίτη
S/S 2021: Η Chanel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που φτιάχνουμε low ponytail

Και μας κάνει να θέλουμε να δοκιμάσουμε από τώρα το απόλυτο hair trend της ερχόμενης άνοιξης.

Τι κι αν η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού (και γενικότερα τα Fashion Weeks) έριξε αυλαία προχθές το βράδυ;! Εμείς δε χορταίνουμε να βλέπουμε και να παρατηρούμε όλες τις νέες τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Είναι μια διέξοδος για να ονειρευτούμε ομορφότερες και καλύτερες μέρες από αυτές που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή, αλλά και ο καλύτερος τρόπος να είμαστε πλήρως ενημερωμένες για τα beauty looks και τις τάσεις, που θα δημιουργούμε σε λίγους μήνες από τώρα.

Η αγαπημένη μας τάση, λοιπόν, που ξεχωρίσαμε συνολικά στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας ανήκει στον Οίκο Chanel και αφορά τα μαλλιά. Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, το διάσημο Fashion House παρουσίασε την πιο elegant και effortless εκδοχή του low ponytail με μια μικρή και εντυπωσιακή λεπτομέρεια: την έντονη χωρίστρα στην αριστερή πλευρά.

https://www.instagram.com/p/CGCg7R3oXXJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CGCX8VXoQpy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την επόμενη άνοιξη η Chanel θέλει να πιάνεις τα μαλλιά σου σε χαμηλή (και όχι σφιχτή) αλογοουρά, να αφήνεις μερικές τούφες ή τις φύτρες σου ελεύθερες και ατημέλητες και να έχεις πρωτίστως κάνει έντονη, πλαϊνή χωρίστρα. Και κάπως έτσι, ο διάσημος Οίκος εκθειάζει για ακόμη μια φορά τη γαλλική κομψότητα παρουσιάζοντας μαλλιά χωρίς καμία επιτήδευση, χτενίσματα που η κάθε γυναίκα μπορεί εύκολα να πετύχει μόνη της και να εντυπωσιάσει σε χρόνο dt. We love you, Chanel!

https://www.instagram.com/p/CGAzsdapQ3c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Και η Vanessa Hudgens υιοθέτησε το απόλυτο κούρεμα της χρονιάς