H global TRESemmé Stylist Lacy Redway μας μιλά αποκλειστικά και μοιράζεται TRES πολύτιμα tips

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H global TRESemmé Stylist Lacy Redway μας μιλά αποκλειστικά και μοιράζεται TRES πολύτιμα tips

Μία εφ᾽όλης της ύλης κουβέντα για την ελευθερία του styling, για τα μαλλιά μας στην πανδημία και για τα TRESemmé  προϊόντα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στο νεσεσέρ της.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από το μοναδικό show του Jason Wu sτη Νέα Υόρκη για το οποίο σου έχουμε μιλήσει τόσο εγώ όσο και η Διονυσία Καλαποθαράκου εκτενώς. Και οι δύο μας είχαμε την τιμή να παρακολουθήσουμε ένα υπέροχο Q&A με τον σχεδιαστή και την global TRESemmé Stylist Lacy Redway χάρη στο αγαπημένο μας TRESemmé παίρνοντας μία γεύση από τον παλμό της Νέας Υόρκης που δεν μπορέσαμε να επισκεφθούμε φέτος. Το TRESemmé ωστόσο μας επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη… Μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε τηλεφωνικά με τους πρωταγωνιστές του show. Κάπως έτσι βρέθηκα να μιλώ στο τηλέφωνο με τη Lacy Redway και να συζητάμε για τη διαφορετικότητα για την πανδημία… του DIY και για όλα εκείνα τα προϊόντα που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας αν θέλολυμε να γίνουμε stylists του εαυτού μας.


https://www.instagram.com/p/CLZrEQxFChE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κυρίως όμως μιλήσαμε για τη σημασία του να αγαπάς τα μαλλιά σου και να παραμένεις πιστός στις ρίζες σου. Αυτό ήταν άλλωστε το μήνυμα που θέλησε να περάσει και ο Jason Wu μέσα από τη συλλογή και το show του και το οποίο η Lacy μετέτρεψε σε χτένισμα με τη βοήθεια του TRESemmé. H πρώτη μου ερώτηση δεν θα μπορούσε λοιπόν να αφορά την διαφορετικότητα και η συζήτηση μετά από αυτή πήρε το δικό της, ανάλαφρο δρόμο και γίναμε μία TRES Girl Power παρέα που συζητούσε για τα μαλλιά!

Κάποιοι λένε ότι το 2021 θα σημάνει το τέλος των τάσεων και η διαφορετικότητα θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Πιστεύεις στις τάσεις;
Είμαι υπέρμαχος της διαφορετικότητας! Νομίζω ότι ακόμα και μέσα στις τάσεις που έχουμε δει στο παρελθόν, πρέπει πάντα να προσπαθούμε να βρίσκουμε αυτό που θα κάνει την τάση δική μας, να βρούμε τρόπο ώστε να αναπαράγουμε αυτό που μας εμπνέει με τον δικό μας τρόπο γιατί όλες είμαστε διαφορετικές. Έχουμε διαφορετικό τύπο μαλλιών, διαφορετικά σχήματα προσώπου γι᾽αυτό το να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις δεν λειτουργεί πάντοτε συνεπώς, είναι σημαντικό να δίνουμε βαρύτητα στην διαφορετικότητα ακόμα και στα πλαίσια μίας τάσης.


https://www.instagram.com/p/CLTIiplgcTE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχει κάτι που βλέπεις να επαναλαμβάνουν οι γυναίκες και θα ήθελες απλά να σταματήσουν;
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας πολλοί πελάτες ή και φίλοι μου επικοινώνησαν μαζί μου για συμβουλές ως προς το πώς θα κόψουν ή θα βάψουν μόνοι τους τα μαλλιά τους. Δεν θα μπορούσα να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να μην προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές μόνοι μας. Αν πονάει ένα δόντι μας, δεν θα κάνουμε επέμβαση στον εαυτό μας, θα πάμε στον οδοντογιατρό. Τα φροντίζουμε και τα βουρτσίζουμε μόνοι μας αλλά δεν κάνουμε κάτι πιο επεμβατικό. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μας, πρέπει να τα εμπιστευόμαστε στους ειδικούς. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να δίνουμε βάρος στο styling αυτό τον καιρό αλλά και στην περιποίηση. Το TRESemmé είναι ηγέτης στο να παρέχει στις γυναίκες υπέροχα, επαγγελματικού επιπέδου προϊόντα για χρήση στο σπίτι με τα οποία μπορούν να βρουν το στιλ τους και την περιποίηση που τους ταιριάζει. Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να σταματήσουν τα κορίτσια να κάνουν είναι DIY. Μπορούμε να πειραματιστούμε με το styling και τη βοήθεια του TRESemmé για τα zoom meetings ή ακόμα και για τα zoom ραντεβού και να αφήσουμε τις αφέλειες για παράδειγμα στους ειδικούς.

lacy

Η καραντίνα έχει υπάρξει μία πολύ καλή περίοδος για τον πειραματισμό με το styling ή ακόμα και για ένα διάλειμμα για τα μαλλιά μας ωστόσο, πολλές γυναίκες απλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν κάποιο χτένισμα. Ποια προϊόντα θα πρότεινες σε αυτές τις γυναίκες για να ξεκινήσουν να γίνονται stylists του εαυτού τους;
Πρώτα από όλα δεν λούζουμε τα μαλλιά μας καθημερινά συνεπώς ένα ξηρό σαμπουάν όπως το DAY 2 Dry Shampoo είναι must. Επίσης σημαντικό είναι και ένα προϊόν θερμοπροστασίας γιατί πολλές φορές ξεχνάμε πόσο κακό κάνει η θερμότητα στην τρίχα αλλά και στο χρώμα της. Η προετοιμασία για το είναι πολύ σημαντική και αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα ώστε να θέλει μία γυναίκα να ξαναπειραματιστεί. Συνεπώς η θερμοπροστασία με ένα προϊόν όπως το Keratin Heat Defense αλλά και τα σωστά προϊόντα περιποίησης, το σαμπουάν, η μαλακτική και η μάσκα. Όπως σου είπα, πρέπει να εστιάσουμε και στην περιποίηση αυτό τον καιρό.

dry shampoo

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο άρα και σαν ένα διάλειμμα για τα μαλλιά.
Ακριβώς! Οι πραγματικοί νικητές της πανδημίας είναι τα μαλλιά, η επιδερμίδα και τα νύχια μας αφού τα περιποιούμαστε πολύ περισσότερο και αποφεύγουμε τη θερμότητα. Ξέρεις, στο show του Jason Wu, δεν χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου θερμότητα στα μαλλιά των μοντέλων γιατί ήθελα να αναδείξω την φυσική υφή που έχουν τα μαλλιά των κοριτσιών και η χαμηλή αλογοουρά, ανέδειξε αυτή την υφή γιατί όλο το show ήταν μία γιορτή της διαφορετικότητας. Στο παρελθόν, τα μοντέλα είχαν ένα πολύ ενιαίο look αλλά αυτή τη φορά θέλαμε να τονίσουμε το ότι η κάθε μία μας είναι διαφορετική γι᾽αυτό είδες μοντέλα με κάθε σωματότυπο και κάθε τύπο μαλλιών να παρελαύνουν στην πασαρέλα. Πρέπει να αγαπήσουμε την φυσική μας υφή, τα φυσικά μας μαλλιά και το TRESemmé μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι γιατί φτιάχνει κάθε προϊόν έτσι ώστε να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και τα μαλλιά μας πιο όμορφα.

JasonWu 1108

Τι θα πρότεινες στα μεσογειακά κορίτσια που έχουν άγρια και σγουρά μαλλιά που δεν μπορούν με τίποτα να τιθασεύσουν;
Έχω και εγώ σγουρά μαλλιά και κάθε κορίτσι με σγουρά μαλλιά έχει τον δικό του τύπο μπούκλας γι᾽αυτό το να μάθουμε ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για τον δικό μας τύπο είναι το κλειδί της επιτυχίας τόσο για να τιθασεύσουμε τα σγουρά μαλλιά όσο και για να τα χτενίσουμε όπως επιθυμούμε. Επίσης πρέπει απλά να τα αγαπήσουμε! Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα είναι αρχικά η μάσκα Biotin+ Repair 7 Mask! Είναι το πρώτο βήμα σε κάθε μάχη με τις μπούκλες, επαναφέρει την υγεία και τη ζωντάνια τους και επανορθώνει τη φθορά. Επίσης ο αφρός DAY 2 Curl Boosting Foam είναι must για εμένα γιατί φρεσκάρει τις μπούκλες, δεν τις κάνει σκληρές. Είναι απαλός και ανάλαφρος.

lacy products 1

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο σου προϊόν; Αυτό που δεν μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα;
Η θερμοπροστασία άρα το το Keratin Heat Defense είναι ένα προϊόν που δεν γίνεται να λείπει ποτέ από το βαλιτσάκι μου. Επειδή όμως είμαι session stylist και περιποιούμαι stars για το κόκκινο χαλί ή για events λατρεύω το TRESemmé Extra Hold Hairspray που μου επιτρέπει να σταθεροποιώ κάθε χτένισμα. Είναι το προϊόν που «κλειδώνει» τη δουλειά μου και είναι τόσο ελαφρύ που ούτε βαραίνει τα μαλλιά ούτε και τα κάνει να φαίνονται άκαμπτα και στιλιζαρισμένα εκτός και αν το θέλω!

lacy products 2

Ο χρόνος μας κάπου εκεί είχε τελειώσει, αν μας άφηναν ίσως να μιλούσαμε για τα μαλλιά για ώρες ακόμα. Αποχαιρέτισα λοιπόν την υπέροχη Lacy ευχαριστώντας τη για το χρόνο της και εκείνη υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μας επισκεφθεί στην Ελλάδα για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας μετά την πανδημία… Ας ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τη δούμε λοιπόν στα ανοιξιάτικα fashion weeks παρέα με το αγαπημένο μας ΤRESemmé που καθορίζει τα μαλλιά μας ενώ τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας!

#NYFW21 #IStyleTo #TRESnyfw @tresemmegreece