Ο οίκος Coach κάνει ένα back to school ταξίδι για τη νέα του συλλογή

Ο οίκος Coach κάνει ένα back to school ταξίδι για τη νέα του συλλογή

Έντεκα λεπτά μόδας, διασημότητας και νοσταλγίας υπό το δημιουργικό ταλέντο του Stuart Vevers.

Το άγχος υπήρχε εξαρχής. Οι Εβδομάδες Μόδας πλησίαζαν αλλά κανείς δεν μπορούσε να γνωρίζει πώς ακριβώς θα απέδιδαν και αν η αναγκαστικά από απόσταση παρουσίαση θα είχε επίπτωση στην αμεσότητα προς το κοινό. Το σχεδιαστικό δυναμικό, όμως, ξέραμε ότι ήταν έτοιμο να καταπλήξει στην digital μορφή. Κυρίως σε αυτή.

Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τους διασημότερους οίκους μόδας να κάνουν τις δικές τους προτάσεις σχετικά με τις νέες τάσεις που θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Πολλές από αυτές έχουν κοινά μεταξύ τους, ενώ άλλες καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με κάποια πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ο οίκος Coach ανήκει σε αυτά τα brands. O creative director, Stuart Vevers, ήθελε να κινηθεί σε back to school δεδομένα, φέρνοντας στον αέρα και συγκεκριμένα στο YouTube τη νέα συλλογή που αποπνέει νοσταλγία με μία άτυπη σύνδεση με το streetstyle της Αμερικής δύο και τριών δεκαετιών πριν.

https://www.instagram.com/p/CLpX75Dg0nx


Η ομάδα του Coach ενώθηκε για την περίσταση. Michael B. Jordan, Cole Sprouse, KJ Apa, Megan Thee Stallion, Jennifer Lopez, Hary Nef, κ.α. βρέθηκαν να υποστηρίζουν αυτό το νέο σκεπτικό που γεννήθηκε μέσα από τον εγκλεισμό της καραντίνας. Και αυτοί τι έκαναν; Μεταμόρφωσαν την Coach TV σε πλατό διάσημων σειρών, όπως των Friends, για να παρουσιάσουν τα ρούχα τους.

Τα σχέδια και τα υφάσματα εστιάζουν στην άνεση με κάθε τρόπο. Απαλές υφές, χνουδωτά slippers, πλεκτά πουλόβερ και κάθε τι που φαντάζει να μεταφέρει την άνεση των ρούχων του σπιτιού στους δρόμους συνθέτουν μία συλλογή που κάθε Εβδομάδα Μόδας είναι υπερήφανη να έχει.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια παρουσιάσει σε 11 λεπτά το ιδιαίτερο act που αντικατέστησε για τη φετινή χρονιά το catwalk.