NYFW: H S/S 2022 συλλογή του Jeremy Scott για τον Moschino μας ταξίδεψε στην παιδική μας ηλικία

Sabine Camhi
NYFW: H S/S 2022 συλλογή του Jeremy Scott για τον Moschino μας ταξίδεψε στην παιδική μας ηλικία

Ο Jeremy Scott επέστρεψε στην πασαρέλα με μια «Ladies Who Lunch» συλλογή γεμάτη ‘90s νοσταλγία! 

Όταν έρχεται η ώρα να δούμε τον οίκο Moschino του Jeremy Scott στην πασαρέλα, μπορούμε πάντα να περιμένουμε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και η συλλογή του για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Bryant Park, δεν απογοήτευσε.

NYFW Day 1: Η SS22 συλλογή της PatBo αναζωπύρωσε όλες τις αναμνήσεις ενός αξέχαστου καλοκαιριού

Η έμπνευση του σχεδιαστή για την S/S 2022 συλλογή του

Μπορεί ο τίτλος του show να ήταν «Ladies Who Lunch», αλλά ή παλέτα παστέλ χρωμάτων και τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς εμπνεύστηκαν από ένα νεανικό κοινό – τα νήπια. Αυτή η συλλογή ήταν ένα αφιέρωμα στα πρώτα χρόνια του Jeremy Scott στη Νέα Υόρκη, τη δεκαετία του 1990 περίπου. Εκείνες τις μέρες το Bryant Park ήταν η καρδιά και η ψυχή της Εβδομάδας Μόδας.


https://www.instagram.com/p/CTn2jskr3M0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αγαπημένα μας Moschino looks από την συλλογή

Από την Gigi Hadid και την Jasmine Tookes μέχρι την Imaan Hammam και την Taylor Hill, τα μοντέλα περπάτησαν στον λευκό διάδρομο, πίσω από τον οποίο υπήρχε ένας τοίχος λουλουδιών με την λέξη «Moschino» γραμμένη με πράσινο πάνω του.

Τα χτενίσματα των μοντέλων ήταν σαν να ήρθαν κατευθείαν από την δεκαετία του ’60, και πιο συγκεκριμένα ήταν εμπνευσμένα από την Jackie Kennedy. Τα γάντια ενίσχυσαν περεταίρω αυτήν την ρετρό αισθητική.


https://www.instagram.com/p/CTnfH2FLLXf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα matching sets κυριάρχησαν στην συλλογή του Jeremy Scott, καθώς το show ξεκίνησε με μια πληθώρα από pencil skirts και ασορτί cropped σακάκια. Σε απαλές αποχρώσεις του μωβ και του μπλε, υπήρχαν μερικά looks σε neon πράσινο που ξεχώρισαν.

Όλα τα ρούχα του ήταν διακοσμημένα με φιγούρες κινουμένων σχεδίων από παιδικά παιχνίδια. Η Gigi Hadid ως νέα μανούλα άνοιξε και έκλεισε την πασαρέλα, κρατώντας και δαγκώνοντας ένα μπιμπερό και η Taylor Hill φόρεσε ένα βρεφικό περιστρεφόμενο ως καπέλο.

Μια σημαντική στιγμή στην πασαρέλα ήταν η εμφάνιση μοντέλου με τετραπληγία, η οποία φορούσε μια κίτρινη φούστα, ένα τζάκετ και ένα crop top.


https://www.instagram.com/p/CToZKGfL15l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @moschino