NWFW SS/22: Στο show των Alice + Olivia πρωταγωνίστησαν τα extra hair accessories & τα fun nail art

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NWFW SS/22: Στο show των Alice + Olivia πρωταγωνίστησαν τα extra hair accessories & τα fun nail art

Μετά από μία χρονιά γεμάτη μάσκες και αβεβαιότητα, ήρθε το show των Alice & Olivia για να μας δείξει πώς να διασκεδάσουμε με τα μαλλιά αλλά και το μανικιούρ μας.

Χρωματιστό, fun, φωτεινό και απίστευτα διασκεδαστικό… Το show των Alice + Olivia στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν ό, τι ακριβώς θέλουμε να είναι η άνοιξη του 2022.

Με την πανδημία σε εξέλιξη, οι μάσκες έχουν γίνει καθημερινότητα και έχουμε μάθει να ζούμε αλλιώς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να διασκεδάζουμε με τα beauty looks μας και τα μοντέλα που παρέλασαν στο catwalk των Alice + Olivia το απέδειξαν.

alice olivia tresemme

Δια χειρός Justine Marjan και TRESemmé

Εντυπωσιακά και so extra αξεσουάρ μαλλιών, συνδυάστηκαν με περίτεχνα nail art και μας γέμισαν υφές και εικόνες. Όπως άλλωστε δήλωσε και η Justine Marjan, TRESemmé Global Stylist, στόχος ήταν να «τα δώσουν όλα» με τα αξεσουάρ στα μαλλιά.

alice olivia marjan

Τα μοντέλα είχαν στα μαλλιά τους ένα από τα 5 διαφορετικά looks που δημιούργησε η ταλαντούχα Marjan με προϊόντα TRESemmé. Ανάλογα με το τι φορούσαν, τα μαλλιά τους είχαν και το αντίστοιχο χτένισμα αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ.


https://www.instagram.com/p/CTqYLrZMApq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κορίτσια που φόρεσαν μονόχρωμα outfits, είχαν –πολλά- αξεσουάρ του ίδιου χρώματος στα μαλλιά τους. Τα μοντέλα με τα πιο boho looks, εκείνα είχαν κορδέλες πλεγμένες στις κοτσίδες τους και ασπρόμαυρα αξεσουάρ.

alice olivia tresemme 3

Αντίστοιχα, πολλά κορίτσια είχαν ατημέλητους κότσους και κρυστάλλινα ή περλέ αξεσουάρ.

Εντυπωσιακά hair accessories + περίτεχνα nail art

Τα αξεσουάρ και τα υπέροχα χτενίσματα της Justine θα μπορούσαν να έχουν κλέψει από μόνα τους την παράσταση (ναι, ακόμα και από τα outfits) όμως, συνδυασμένα με τα μανικιούρ που επιμελήθηκε η Alicia Torello, πραγματικά μας έμειναν αξέχαστα.


https://www.instagram.com/p/CTuEmMprP9_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η nail artist φρόντισε να δημιουργήσει σχέδια που συνδυάζονταν αρμονικά με τα ρούχα αλλά και με τα αξεσουάρ στα μαλλιά, βάζοντας έτσι την τελευταία πινελιά στα πιο fun και εμπνευσμένα beauty looks που έχουμε δει να παρελαύνουν στην πασαρέλα τελευταία.

Και επειδή δεν κάνουμε μισές δουλειές εδώ στο beauty department, μείνε συντονισμένη γιατί μάθαμε απευθείας από την Justine Marjan και το TRESemmé, ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να αντιγράψεις τα looks αλλά και ποια βήματα να ακολουθήσεις!