Disco Fever: O Tom Ford κλείνει το NYFW με μια συλλογή εμπνευσμένη από την δεκαετία του '70

Sabine Camhi
Disco Fever: O Tom Ford κλείνει το NYFW με μια συλλογή εμπνευσμένη από την δεκαετία του '70

Ολόκληρο το show μας «ταξίδεψε», γεμίζοντας μας με χαρά και θετική διάθεση!

 

Ο Tom Ford έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο David Koch Theater στο Lincoln Center, όπου παρουσίασε την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή glam συλλογή του σε 120 καλεσμένους.

Η έμπνευση πίσω από την συλλογή του

Από το πρώτο κιόλας look, αυτό ήταν ξεκάθαρο: O Tom Ford είναι έτοιμος να επαναφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασκέδαση και τη χαρά στη μόδα.

«Νομίζω ότι αυτή είναι μια αισιόδοξη συλλογή και σε μια περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε ελπίδα. Το χρειαζόμαστε τώρα αυτό περισσότερο από ποτέ».

Ο σχεδιαστής δήλωσε ότι η συλλογή του με εντυπωσιακά βραδινά ρούχα επηρεάστηκε πολύ από τα sportswear, καθώς... ζορίστηκε με την επιθυμία του 8χρονου γιου του να φορέσει μεταξωτά μπασκετικά ρούχα στο σχολείο: «Αποφάσισα να αγκαλιάσω την τάση, αλλά να μετατρέψω το sports look σε βραδινή εμφάνιση για τις γυναίκες», είπε ο Ford.


https://www.instagram.com/p/CTwE9oZLgnR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα αγαπημένα μας looks

Παρόλο που υπήρχαν και μερικά laidback, athleisure κομμάτια, τα ρούχα που παρουσιάστηκαν την Κυριακή το βράδυ στην Νέα Υόρκη δεν είναι φτιαγμένα για να μείνεις στο σπίτι ή για να περάσεις απαρατήρητη. Αλλά ακριβώς το αντίθετο: Τα racer back tanks και τα μπασκετικά σορτς ήταν ραμμένα με παγιέτες σε φούξια, πορτοκαλί ή πράσινο και γαλάζιο χρώμα.

Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα oversized σατέν μπλέιζερ σε φωτεινό χρώμα και ένα κρυστάλλινο choker, μπαρέτες μαλλιών, και ένα πανύψηλο ζευγάρι γόβες σατέν.



Η Gigi Hadid ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν για τον Ford. Φορούσε ένα ζευγάρι βραδινά joggers σε έντονο μπλε χρώμα, ένα πράσινο τιραντάκι και ένα σακάκι σε bronze χρώμα.

Eκτός από τις παγιέτες, στην συλλογή είδαμε και ένα σύνολο με σακάκι και ασορτί παντελόνι σε λεοπάρ print, καθώς και χρυσά κολιέ φορεμένα πάνω από ξεκούμπωτα πουκάμισα, και πολλά μα πολλά πλεκτά σε μεταλλικό χρώμα. Υπήρχαν επίσης all-black looks για άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμπεριλάμβανε μερικά corset tops, parachute pants και καμπαρντίνες.

Έλα μαζί μας στη Νέα Υόρκη, την πόλη που πραγματικά δεν κοιμάται ποτέ: