NYFW SS/22: Τα μαλλιά στην πασαρέλα του Altuzarra ήταν απλά και κομψά - η επιτομή του chic

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
NYFW SS/22: Τα μαλλιά στην πασαρέλα του Altuzarra ήταν απλά και κομψά - η επιτομή του chic

Με μαλλιά ίσια και μικρές accent braids, τα μοντέλα στην πασαρέλα του Altuzarra έμοιαζαν να γύρισαν από κάποιο international ταξίδι.

Η επιστροφή του Altuzarra στη Νέα Υόρκη, ήταν κάτι που ο κόσμος της μόδας περίμενε καιρό. Έχοντας «μετακομίσει» στο Παρίσι για καιρό, το show για την κολεξιόν SS/22 που έγινε στο Μεγάλο Μήλο, ήταν πολυαναμενόμενο και δεν απογοήτευσε.

ORD39055 2021091245824965

Οι δημιουργίες του εμπνευσμένες και τα beauty looks relatable αλλά κομψά, ήταν η επιτομή του chic και το χτένισμα της πασαρέλας, αυτό που ονειρεύεται κάθε κορίτσι.

1339906992

Με μαλλιά ίσια και μικρές accent braids, τα μοντέλα στην πασαρέλα του Altuzarra έμοιαζαν να γύρισαν από κάποιο international ταξίδι, όπως ακριβώς ήθελε η γυναίκα-θρύλος πίσω από τη δημιουργία τους.


https://www.instagram.com/tv/CTxDF8koSC4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Odile Gilbert

To όνομα της είναι Odile Gilbert και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις πασαρέλες του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου.

Ούσα μία από τους βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας της μόδας εδώ και χρόνια, οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν τους Rodarte, Caroline Herrera, Jean Paul Gaultier και Christian Dior. Το 2006 βραβεύτηκε με το βραβείο «Chevallier des Arts et Lattres» από τη Γαλλίδα Υπουργό Πολιτισμού για τις δημιουργίες της και τη συμβολή της στην παγκόσμια φήμη του Γαλλικού Πολιτισμού.


https://www.instagram.com/p/9ICY3NMtqV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Odile είναι μια εμβληματική stylist που έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες με τη δημιουργικότητα και τα μοναδικά της στυλ.

1339906978

Στόχος της Odile Gilbert, TRESemmé Global Lead Stylist λοιπόν, ήταν να κάνει τα μοντέλα που παρέλασαν στο catwalk του Altuzarra, να μοιάζουν σα να έχουν ταξιδέψει τον κόσμο.

Τα κατάφερε με προϊόντα TRESemmé και «παντρεύοντας» τη διαχρονικότητα με τις μοντέρνες τάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν απλά ίσια μαλλιά, με κίνηση και 2 accent braids που πλαισίωναν το πρόσωπο.

ORD38967 2021091254101213

Κάποια μοντέλα είχαν απλές αλογοουρές με χωρίστρα στο πλάι αλλά, οι κοτσίδες έκλεψαν την παράσταση και την καρδιά μας.

Και επειδή ούτε εμείς θα σε αφήσουμε έτσι, ούτε το TRESemmé, μείνε συντονισμένη γιατί θα ακολουθήσει λεπτομερές how to mε τα βήματα και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να αντιγράψεις και εσύ αυτό το χτένισμα.