#PFW Τα smoky cat eyes από την πασαρέλα του οίκου Palm Angels που θα φοράμε σε κάθε βραδινή έξοδο

#PFW Τα smoky cat eyes από την πασαρέλα του οίκου Palm Angels που θα φοράμε σε κάθε βραδινή έξοδο

Το luxury streetwear brand έκανε statement με την συλλογή του αλλά και με το μακιγιάζ που επέλεξε για να συνοδεύσει τα outfits.

Έχοντας δει δεκάδες barely there και no makeup πρόσωπα να παρελαύνουν στα catwalks του Παρισιού (και του Μιλάνου νωρίτερα), τα smudgy, smoky cat eyes που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Palm Angels ήταν μία πολύ ευχάριστή, και ευπρόσδεκτη, αλλαγή. Το luxury streetwear brand που ξεκίνησε ως βιβλίο στην αγαπημένη Colette το 2014, και έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι το 2016 φημίζεται για τις edgy γραμμές του, επομένως δεν περιμέναμε άβαφα πρόσωπα.

Palm-Angels-bks-F23-015.jpeg

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι πιο over the top, και χάρηκα που είδα ένα μακιγιάζ ιδανικό για κάθε βραδινή έξοδο, χειμώνα και καλοκαίρι. Βλέπεις, το smoky cat eye σχήμα στα μάτια των μοντέλων, έγινε με κολακευτική και γήινη καφέ σκιά, πράγμα που το καθιστά λιγότερο σκληρό, και ταυτόχρονα all weather makeup.

Palm-Angels-bks-F23-050.jpeg

Παρατηρώντας τους makeup artists εν δράσει, εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν οι πολύ απαλές κινήσεις. Ο κάθε ένας, πήρε το χρόνο του, κάνοντας εξαιρετικά καλό blending της σκιάς, ώστε να γεμίζει όλο το άνω βλέφαρο, μέχρι και την γραμμή του φρυδιού, πολύ αβίαστα και οργανικά.

Στο κάτω βλέφαρο, η σκιά γινόταν ένα με την επιδερμίδα, δίνοντας ένα αποτέλεσμα smoky και smudgy αλλά με τον πιο elegant τρόπο. Οι makeup artists χρησιμοποιούσαν αφράτα πινέλα σκιάς για την εφαρμογή στο κάτω βλέφαρο, και στην εσωτερική γωνία προσέθεταν μία ιδέα λάμψης που φώτιζε το αποτέλεσμα διακριτικά. Έμφαση δόθηκε και στα φρύδια χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί χρώμα, και το ίδιο έγινε και στα χείλη.

Τα φρύδια των μοντέλων χτενίστηκαν με λίγη διάφανη μάσκαρα, και τα χείλη ενυδατώθηκαν με λίγο lio balm, αφήνοντας το μακιγιάζ των ματιών να κλέψει την παράσταση. Πρόκειται για ένα look που μπορεί να φορεθεί ανα πάσα στιγμή, και όχι μόνο για να συνοδεύσει edgy δημιουργίες. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά στιλ (ίσως όχι πολύ ρομαντικά) και τύπους γυναικών, και αυτή είναι η πραγματική επιτυχία του.