A Coca-Cola Light Break: Τα μοντέλα ανάμεσα στα shows αναζητούν ένα διάλειμμα δροσιάς

A Coca-Cola Light Break: Τα μοντέλα ανάμεσα στα shows αναζητούν ένα διάλειμμα δροσιάς

Αν έχουμε ένα κοινό με τα πανέμορφα μοντέλα που βλέπουμε να παρελαύνουν στα shows (πέρα από την αγάπη μας για τη μόδα) είναι η αναζήτηση ενός διαλείμματος δροσιάς με μία Coca-Cola Light!

Μιλάνο, Φεβρουάριος 2024: Οι δρόμοι είναι ασφυκτικά γεμάτοι με τις πιο stylish παρουσίες. Φωτογράφοι, fashion editors, makeup and hair artists και – ασφαλώς- fashionistas, σπεύδουν από show σε show, βουτηγμένοι ολοκληρωτικά στους ξέφρενους ρυθμούς της μόδας. Κάποιες παρουσίες, ωστόσο, ξεχωρίζουν: Είναι ψηλόλιγνα κορίτσια που μοιάζουν να μην πατούν στη γη όταν περπατούν. Ο λόγος φυσικά για τα μοντέλα που συμμετέχουν στα catwalks και σπεύδουν -όπως εμείς- από το ένα show στο άλλο.

Coca-Cola Light takes Fashion Week

Αν, λοιπόν, έχουμε ένα κοινό με τα πανέμορφα μοντέλα που βλέπαμε να παρελαύνουν στα shows (πέρα από την αγάπη μας για τη μόδα) είναι η αναζήτηση ενός διαλείμματος δροσιάς με μία Coca-Cola Light! Βλέπεις, η Coca-Cola Light είναι το αναψυκτικό που λατρεύουν οι fashionistas και ιδιαίτερα τα μοντέλα. Δεν είναι παράλογο αν το σκεφτεί κανείς, διότι η Coca-Cola Light είναι ένα αναψυκτικό χωρίς θερμίδες και ζάχαρη, με έντονα διαπεραστική και γλυκιά γεύση. Μία μοναδική ανάσα δροσιάς και αναζωογόνησης, η οποία είναι απαραίτητη ανάμεσα στα shows.

Σε κάθε piazza στο Μιλάνο, βλέπαμε girl squads από ψηλά, κομψά, αιθέρια κορίτσια και καταλαβαίναμε ότι μόλις είχαν σταματήσει για ένα διάλειμμα, από τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το κουτάκι της Coca-Cola Light όταν ανοίγει. Αυτός ο ήχος που συνοδεύεται από την απελευθέρωση μυριάδων φυσαλίδων δροσιάς, συνοδευόταν από μία μεγάλη γουλιά με κλειστά μάτια, σημάδι απόλυτης απόλαυσης. Αυτό άλλωστε κάναμε και εμείς, με μία παγωμένη Coca-Cola Light στο χέρι: Γεμίζαμε τις… «fashion μπαταρίες» μας, πριν ξεκινήσουμε για την επόμενη περιπέτεια, το επόμενο φαντασμαγορικό show όπου, τα μοντέλα που μόλις είχαμε συναντήσει, μεταμορφωμένα πλέον, θα παρελαύναν μπροστά μας.

Μία stylish πινελιά

Στο ξέφρενο ρυθμό της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο, η Coca-Cola Light -ξεκάθαρα- αποτελεί μια «όαση» δροσιάς και αναζωογόνησης για τα μοντέλα και κάθε fashion lover που αναζητά ένα αναψυκτικό με μοναδική γεύση και καθόλου θερμίδες. Η Coca-Cola Light, όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα δροσιστικό αναψυκτικό. Είναι ένα σύμβολο στυλ και glamour, που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα της Μητρόπολης της Μόδας.

Μάλιστα, το iconic ασημένιο κουτάκι με το κόκκινο wavy λογότυπο, αποτελεί must-have για κάθε μοντέλο, fashionista ή απλά fashion lover που αναζητά ένα διάλειμμα δροσιάς με μία πινελιά διαχρονικού στυλ.

https://www.instagram.com/p/C32S2gUscFv/

Στο Milan Fashion Week, είδαμε την ταύτιση αυτού του iconic αναψυκτικού, της Coca-Cola Light, με τη μόδα και το στυλ, καθώς απολαμβάναμε τις φυσαλίδες δροσιάς και τη γλυκιά γεύση που απλά λατρεύουμε. Για να διαβάσεις τα πάντα για τις περιπέτειές μας, παρέα με την Coca-Cola Light στο Μιλάνο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη 3D πλατφόρμα Fashion Week στο Queen.gr και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το account της @cocacolagreece.