Βαρέθηκες να φοράς συνέχεια κολάν τώρα που #menoumeSpiti; Σου έχουμε τη λύση!

Βαρέθηκες να φοράς συνέχεια κολάν τώρα που #menoumeSpiti; Σου έχουμε τη λύση!

Ανακάλυψε τι άλλο μπορείς να φορέσεις για να είσαι πάντα άνετη και στιλάτη.

Για τις περισσότερες από εμάς, έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε από το σπίτι. Ένας μήνας δεν είναι ασήμαντο χρονικό διάστημα και είναι αρκετός χρόνος για να ξεχάσεις τα ρούχα που φορούσες σε καθημερινή βάση για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, τη βόλτα ή στις λοιπές κοινωνικές σου υποχρεώσεις.

Η καραντίνα και ο κατ’ οίκον εγκλεισμός μας ανάγκασαν να υιοθετήσουμε καθημερινά το look πυτζάμα-παντόφλα και στην καλύτερη περίπτωση να φορέσουμε το αγαπημένο μας κολάν για τις ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης ή στις ελάχιστες στιγμές που χρειάστηκε να βγούμε εκτός σπιτιού.

Αν βαρέθηκες να είσαι ντυμένη κάθε μέρα με την ίδια ενδυμασία και θέλεις κάτι διαφορετικό, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση. Στη προσπάθεια να είσαι όσο το δυνατόν πιο άνετη και ταυτόχρονα να νιώθεις ενεργή, βρήκαμε 4 διαφορετικές προτάσεις ώστε να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο αγαπημένο σου κολάν και να διαλέξεις το επόμενο outfit που θα σε συντροφεύει για όσες μέρες ακόμη χρειαστεί να #ΜένουμεΣπίτι.

1) Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή

1

TOPSHOP

2) Παντελόνι σε slim γραμμή

2

MARKS & SPENCER

3) Mom τζιν παντελόνι

hm1

H&M