Απορία μόδας: Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Απορία μόδας: Τι να φορέσω στη βάφτιση του γιου μου;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας!

Βαφτιζω το γιο μου το Μαιο και εχω "κολλησει" σε μια βιτρινα με ενα μαυρο δαντελωτο φορεμα. Ταιριαζει στην εποχη της βαφτισης και αν ναι με τι χρωμα παπουτσια και τσαντα μπορω να τα συνδυασω;

Ευχαριστω πολυ!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Καταρχάς, να χαίρεσαι το μικρό σου γιο! Η συμβουλή που μας ζήτησες είναι πολύ συχνή απορία πολλών γυναικών για το αν ένα μαύρο φόρεμα είναι κατάλληλο τόσο για βάφτιση, τόσο για την εποχή της άνοιξης. Θα σε συμβουλεύαμε λοιπόν, να μην επιλέξεις το φόρεμα με το οποίο έχεις "κολλήσει", καθώς είναι αρκετά χειμωνιάτικο (χρώμα, δαντέλα) και κατά δεύτερον δεν είναι κατάλληλο χρώμα για να επιλέξεις για την περίσταση της βάφτισης. Μπορείς πατώντας εδώ να δεις τις τάσεις για τη νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 και ανάλογα με την τάση που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο και ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στυλ να επιλέξεις και το ντύσιμό σου για τη βάφτιση. Η δική μας πρόταση για εσένα βρίσκεται παρακάτω:

image1xxl

Φόρεμα, ASOS, 28,57€

Αρκετά οικονομική επιλογή, που περιέχει το αγαπημένο σου μαύρο χρώμα και που εύκολα μπορείς να συνδυάσεις με χρωματιστά ψηλοτάκουνα σανδάλια, έτσι ώστε να έχει την ανοιξιάτικη αύρα που προτάσσει η εποχή. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Απορίες μόδας: Με τι να συνδυάσω την ολόσωμη φόρμα μου;

Birthday Girl: Τι να φορέσω στα γενέθλιά μου;