Συμβουλές μόδας: Με τι μπορώ να συνδυάσω το φούξια χρώμα στα ανοιξιάτικα looks μου;

Συμβουλές μόδας: Με τι μπορώ να συνδυάσω το φούξια χρώμα στα ανοιξιάτικα looks μου;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΟΖ-ΣΙΕΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΑΚΙ.ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΤΩ;ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΟΥΞΙΑ.ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΞΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΟΥΦ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το πουκάμισο που μας περιγράφεις ταιριάζει άψογα με λευκό τοπ και τζιν παντελόνι, όμως δεν ταιριάζει με τις συγκεκριμένες πλατφόρμες που μας περιγράφεις. Μπορείς να φορέσεις αυτό το outfit με εσπαντρίγιες, ή πλατφόρμες σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Αυτές οι πλατφόρμες, ταιριάζουν πολύ σωστά με το υπόλοιπο outfit, αν αφαιρέσεις το καρό πουκάμισο. Μπορείς να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο, αντί για λευκό τοπ, ή μια μακριά ζακέτα σε λευκό χρώμα, για ένα πολύ φωτεινό και ανοιξιάτικο ντύσιμο.

Τέλος, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σε έχει δυσκολέψει η φούξια τσάντα που έχεις αγοράσει. Ταιριάζει με πάρα πολλά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, πέρα από το συνηθισμένο τζιν-λευκό τοπ. Φόρεσέ την με floral φορέματα, με total white outfits, ή ακόμη και με εντελώς διαφορετικά χρώματα, για να κάνεις colorblocking. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Γίνομαι νονά! Τι να φορέσω σε καλοκαιρινή βάφτιση;

Σκέφτεσαι τι παπούτσια να φορέσεις σε γάμο; Σου έχουμε τη λύση!