Style Tips: Τι ρούχα και παπούτσια φοράμε αυτή την εποχή;

Style Tips: Τι ρούχα και παπούτσια φοράμε αυτή την εποχή;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Αγαπημένα μου κορίτσια γεια σας!
Ήρθε πάλι αυτή η απαίσια εποχή του χρόνου που δεν ξέρω τι να φορέσω αφού το πρωί έχει ζέστη και μετά κρυώνω! Μέσα στις επόμενες ημέρες που θα βγω έξω, δεν ξέρω τι ταιριάζει στην εποχή! Μαύρο μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι και άνοιγμα στην μία πλευρά του ποδιού και ανοιχτή πλατούλα; Μάξι και ελαφρώς ψηλόμεση φούστα με τύπου δαντελίτσα στο μήκος της και λευκό ριχτό crop top ή το ίδιο μπλουζάκι με μάυρο τύπου jean παντελονάκι; Και προφανώς δεν ξέρω αν έχουμε φύγει από την εποχή των ανοιχτών ψηλών και μπήκαμε στα δερμάτινα μποτάκια! Φοριούνται ψηλά μπεζ - nude σαν αυτά στο link που σας επισυνάπτω;; http://www.hm.com/gr/product/34313?article=34313-A Η διαφορά τους είναι ότι τα δικά μου έχουν φερμουάρ μπροστά και είναι πιο κλειστά τα σχέδια. Απλώς με απασχολεί το αν το συγκεκριμένο χρώμα (μπεζ) μπορεί να φορεθεί στα ανοιχτά ψηλά μας ακόμα!!
Ευχηθείτε μαζί μου να έρθει γρήγορα ο αγαπημένος μου κρύος χουχουλιάρικος χειμώνας!!!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου αγαπημένη μας φίλη! Πολλές αναγνώστριες μας έχουν κάνει αυτή την ερώτηση γιατί αυτό είναι το κύριο στιλιστικό πρόβλημα που μας απασχολεί τέτοια εποχή, κάθε χρόνο.

Ξεκινάμε από τα ρούχα: Όλα τα outfits που μας περιγράφεις είναι κατάλληλα για την εποχή. Το μόνο που ίσως δε θα φορούσαμε θα ήταν η δαντελωτή φούστα(αναλόγως πάντα το χρώμα), όχι μόνο γιατί θεωρείται λιγάκι πιο καλοκαιρινό ρούχο, αλλά και γιατί το τζιν παντελόνι σίγουρα θα μοιάζει πιο στιλάτο και πιο rock, φορεμένο μαζί με το crop top(Plus: Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με δερμάτινο τζάκετ για το απόλυτο glam-rock αποτέλεσμα).

Όσον αφορά τα παπούτσια, το ζευγάρι που μας περιγράφεις, βρίσκεται κάπου στο όριο. Αν τα φορέσεις με ψηλόμεσο παντελόνι και πουκάμισο, ή ακόμη και κάποιο πιο φθινοπωρινό, ή χειμωνιάτικο φόρεμα, θα κάνεις το look σου να μοιάζει εναρμονισμένο με την εποχή. Απόφυγε να προσθέσεις στο σύνολό σου οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι(έντονα χρώματα, λεπτά υφάσματα) και θα είσαι οκ.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ