Little Black Dress: Πώς μπορώ να το φορέσω με πρωτότυπο τρόπο τα Χριστούγεννα;

Little Black Dress: Πώς μπορώ να το φορέσω με πρωτότυπο τρόπο τα Χριστούγεννα;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Κορίτσια γεια σας! Προσπαθώ να σκεφτώ πώς μπορώ να φορέσω το κοντό μαύρο φόρεμα στο χριστουγεννιάτιο ρεβεγιόν! Είναι see-through στην πλάτη και διακριτικά στο μπούστο! Πώς μπορώ να το κάνω πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό; Γράψατε στον οδηγό να το αποφύγουμε φέτος, αλλά εκτός του ότι το αγαπώ πολύ δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω νέο outfit. Μπορείτε να μου προτείνετε κατάλληλα ψηλοτάκουνα και αξεσουάρ να το πλαισιώσω όμορφα;;; Ευχαριστώ και καλές γιορτές!!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας. Καταρχάς, να σου πούμε πως χαιρόμαστε πολύ που μας διαβάζεις τόσο πιστά! Έπειτα, το ότι εμείς προτείνουμε κάποια πράγματα για το γιορτινό στυλ, δε σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα όλες οι γυναίκες να τα υιοθετούν. Εννοείται πως κάθε μία έχει το δικό της, προσωπικό στυλ, αλλά, φυσικά και το δικό της budget, ένα budget που ξέρουμε πως έχει μειωθεί δραματικά αυτή την εποχή. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ένα κομμάτι-κλειδί το οποίο μπορείς να φορέσεις σε χίλιες-δύο περιστάσεις και να το κάνεις κάθε φορά να δείχνει εντυπωσιακό. Εμείς θα σου προτείνουμε να το φορέσεις με δύο διαφορετικούς τρόπους: Είτε να επικεντρωθείς στα παπούτσια, είτε στα αξεσουάρ.

Βρήκαμε ένα αρκετά οικονομικό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, που πιστεύουμε πως θα ταιριάξουν στο στυλ του φορέματος.

js30 l09 1 migato gova suede kokkini enlarge 94cee

Migato, 43€

Αν δε θέλεις να αγοράσεις παπούτσια, μπορείς απλά να φορέσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου(αν έχεις).

Εναλλακτικά, μπορείς να το συνδυάσεις με τα πιο απλά ψηλοτάκουνά σου(είτε σε μαύρο, είτε σε μπεζ χρώμα), να διαλέξεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ σου. Σου προτείνουμε το παρακάτω ζευγάρι σκουλαρίκια, αλλά και μια ιδέα για το γιορτινό μακιγιάζ σου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις μια εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

5F81FF02 BEC3 47AA B599 D75BAFB1A24C 4bbb8

Σκουλαρίκια, Axel, 24,60€

Ιδέα για το γιορτινό σου μακιγιάζ:

b275650cef016e84bd0d2b0dfb132cf3 720da

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα.

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ