Τι να φορέσω στη δουλειά τις πρώτες μέρες της Άνοιξης;

Τι να φορέσω στη δουλειά τις πρώτες μέρες της Άνοιξης;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σου αγαπημένο Queen! Τώρα που ο καιρός είναι ακόμη λιγάκι περίεργος, δυσκολεύομαι να διαλέξω ρούχα το πρωί για τη δουλειά, γιατί από τη μία δε θέλω να κρυώνω και από την άλλη δε θέλω το ντύσιμό μου να είναι εντελώς χειμωνιάτικο. Help!!

Δες επίσης: Style SOS: Τι να φορέσω σε γάμο το Μάρτιο;

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπημένη μας φίλη, μόλις περιέγραψες σε λίγες γραμμές όλα όσα σκέφτεται περίπου κάθε γυναίκα αυτή την εποχή όταν ετοιμάζεται το πρωί για τη δουλειά! Κι εμείς έχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα συχνά, όμως υπάρχουν μερικά στιλιστικά τρικ που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις outfits κατάλληλα για την εποχή.

Ιδού, λοιπόν, οι τέσσερις "εντολές" μας για να κατακτήσεις το μεταβατικό ντύσιμο:

-Απόφυγε τα πολύ χοντρά μπουφάν, ή πουλόβερ. Προτίμησε λεπτά πουλοβεράκια, πουκάμισα ή απλές μακρυμάνικες μπλούζες και όσον αφορά τα πανωφόρια, ένα bomber jacket(όχι απαραίτητα σε έντονο χρώμα) είναι μια safe και στιλάτη επιλογή.

-Φτάνει με τα καλσόν! Εντάξει, δεν είπαμε να φορέσεις αέρινο φόρεμα και πέδιλα ένα πρωί που βρέχει, αλλά μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις την pencil φούστα σου με ένα ωραίο τοπ και ένα ζευγάρι μποτάκια, αποφεύγοντας να φορέσεις καλσόν.

-Παίξε με τα χρώματα. Μπορείς να κάνεις ένα outfit να δείχνει ανοιξιάτικο, αν διαλέξεις πιο έντονα χρώματα. Δε χρειάζεται να κρυώνεις για να είναι το look σου αρμονικό με την εποχή.

-Αξεσουάρ! Ένα floral μαντήλι δεμένο στα μαλλιά, μια πολύχρωμη κορδέλα, ή ακόμη κι ένα κοκκαλάκι με prints, μπορεί να δώσει στο σύνολό σου την ανοιξιάτικη πινελιά που ψάχνεις.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!