Το αγόρι μου παντρεύει τον κολλητό του! Τι να φορέσω στο γάμο;

Το αγόρι μου παντρεύει τον κολλητό του! Τι να φορέσω στο γάμο;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπέρα! Το αγόρι μου παντρευει τον φίλο του το ερχόμενο φθινόπωρο και δεν ξέρω τι να βάλω! Τι μου πρότεινετε να κοιτάξω;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Είναι λιγάκι νωρίς για ν' αναζητάς από τώρα το κατάλληλο σύνολο για έναν φθινοπωρινό γάμο, όμως η αλήθεια είναι πως τα καλά παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αποφασίσεις, αρχικά, αν ψάχνεις για φόρεμα, ή για ένα πιο ανδρόγυνο σύνολο.

Για παράδειγμα, μια chic ολόσωμη φόρμα σε σκούρο χρώμα(όπως το navy blue) θα δείχνει τέλεια με μαυρισμένο δέρμα και χρυσά αξεσουάρ.

Ένα φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο τον έναν ώμο, είναι ένα κομμάτι που δύσκολα θα δεις να το φορά άλλη την ίδια μέρα (όλες οι γυναίκες θέλουμε να ξεχωρίζουμε, έτσι δεν είναι;).

Αν θέλεις κάτι πιο θηλυκό και σέξι, τότε ένα εφαρμοστό midi φόρεμα, με ένα κομψό χαμηλό χαλαρό κότσο στα μαλλιά και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, είναι το ιδανικό outfit για εσένα..

Ενώ, τέλος, αν θέλεις κάτι πιο κοριτσίστικο, μια αέρινη μάξι φούστα, σε συνδυασμό με ένα κολλητό crop top, μακρύ σακάκι και chandelier σκουλαρίκια, είναι μια classy, αλλά ταυτόχρονα θηλυκή επιλογή.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ