Trend forecasting: Το στυλ στα σακάκια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο!

Trend forecasting: Το στυλ στα σακάκια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο!

Γιατί τα καλά κορίτσια πριν χειμωνιάσει... ψωνίζουν!

Ο Αύγουστος σιγά σιγά τελειώνει και λίγο πριν πούμε "καλό φθινόπωρο", όπως κάθε χρόνο, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε μαζί με τη νέα εποχή και τα καινούργια trends που θα κυριαρχήσουν. Το back to school στυλ είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17 και το item που προβλέπουμε πως θα κάνει θραύση, τόσο στο street style, όσο και στο δικό μας, καθημερινό ντύσιμο, δεν είναι άλλο από το crest blazer, ή αλλιώς το σακάκι που θυμίζει σχολική στολή.

ragRWs91Pp6wk0s3X6WOElQjo1 500

Για να καταλάβεις πώς μπορείς να υιοθετήσεις με κομψό τρόπο το trend, θυμήσου τις εμφανίσεις της Blair Waldorf στο Gossip Girl!

Ο οίκος Dries Van Noten είναι ένας από τους οίκους που προτείνουν να θυμηθούμε ξανά τα σχολικά μας χρόνια και με μια μικρή αναζήτηση στην παλιά μας γκαρνταρόμπα, στη ντουλάπα της μητέρας μας, ή στις νέες συλλογές, να βρούμε το preppy σακάκι που θα γίνει το κομμάτι-κλειδί του φθινοπωρινού μας business look.

driesvannoten

Dries Van Noten, Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016-17

Extra tip: Ένα oversized σακάκι όπως το παραπάνω, δείχνει τέλειο πάνω από skinny jeans, καθώς κάνει τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλόλιγνη.

Πώς μπορείς να το εντάξεις στο στυλ σου; Δες στην παραπάνω photo gallery looks για να σου δώσουν έμπνευση, αλλά και για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις για την επόμενη αγορά σου!