Πώς μπορώ να πετύχω ένα στυλάτο look παραλίας;

Πώς μπορώ να πετύχω ένα στυλάτο look παραλίας;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σου Queen! Θέλω τη βοήθειά σου. Το επόμενο ΣΚ φεύγω για διακοπές με το αγόρι μου σε νησί του Αιγαίου και θέλω να είμαι όσο πιο stylish γίνεται στην παραλία. Τι μπορώ να φορέσω, χωρίς όμως να το παρακάνω; Μπορείς να μου δώσεις ιδέες; Ευχαριστώ!!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Χαιρόμαστε πολύ που μας κάνεις αυτή την ερώτηση, γιατί στοιχηματίζουμε, πως παρ' όλο που διανύουμε τον Αύγουστο, πολλές ακόμη αναγνώστριές μας έχουν την ίδια απορία με εσένα. Αν σκοπεύεις να φορέσεις bikini στην παραλία, θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με μια μάξι, αέρινη λευκή πουκαμίσα και ένα πολύχρωμο μαντήλι στα μαλλιά. Αν πάλι επιλέξεις ολόσωμο, ένα ethnic κιμονό και ένα μακρύ, boho κολιέ, είναι ιδανικά κομμάτια για να δείχνεις εντυπωσιακή. Και στις δύο περιπτώσεις, τα φλατ δερμάτινα σανδάλια είναι πολύ πιο κομψά από απλές σαγιονάρες, για να φαίνεται το όλο look πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Plus: Μην ξεχάσεις την τσάντα και το καπέλο σου! Φέτος, είναι πολύ στη μόδα οι μεγάλες, ψάθινες τσάντες, αλλά και τα oversized ψάθινα καπέλα, που έχουν πάνω τους γραμμένα quotes, όπως το παρακάτω. Καλά να περάσεις!

eugenia kim do not disturb hat

Καπέλο, Eugenia Kim

Διάβασε επίσης:

SOS! Τι παπούτσια να φορέσω στο γάμο μου τον Οκτώβριο;