Shopping tips! Ποια είναι τα must-have κομμάτια για τη νέα σεζόν;

Shopping tips! Ποια είναι τα must-have κομμάτια για τη νέα σεζόν;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σου και παλι queen...μεσα στη βδομαδα θα παω για ψωνια!μπορειτε να μου προτεινετε καποια κομματια για τον φετος τον χειμωνα?σας ευχαριστω...

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου και πάλι φίλη μας. Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και πολύ σωστά κάνεις και προγραμματίζεις τις αγορές σου από τώρα, αφού τα καταστήματα είναι ήδη γεμάτα από τα πιο stylish κομμάτια της νέας σεζόν.

Τι θα σε συμβουλεύαμε εμείς να αναζητήσεις για να κάνεις έξυπνες αγορές; 2 βασικά items και μια trendy επιλογή, είναι οι δικές μας προτάσεις:

Ένα καινούργιο τζιν παντελόνι, χωρίς σκισίματα, σε ίσια γραμμή και με χαλαρή εφαρμογή. Πίστεψέ μας, θα γίνει το αγαπημένο σου ρούχο!

Ένα δερμάτινο τζάκετ. Το δέρμα είναι super hot τάση φέτος το χειμώνα κι ένα κλασικό δερμάτινο τζάκετ σε μαύρο ή καφέ χρώμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου.

Bonus trendy item: Βελούδο! Το βελούδο είναι ένα από τα κυριότερα trends της νέας σεζόν κι εμείς θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια με χοντρό τακούνι από βελούδο, που θα ολοκληρώσουν κομψά τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Δες επίσης:

Μπορείς να φορέσεις σορτσάκι στο γραφείο; Ναι, ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες!

Έχω να πάω σε γάμο το Σεπτέμβριο! Τι να φορέσω;