Office style: Πώς να ντύνεσαι πιο κομψά για το γραφείο σε 3 απλά βήματα

Office style: Πώς να ντύνεσαι πιο κομψά για το γραφείο σε 3 απλά βήματα

3 απλοί κανόνες που θα μεταμορφώσουν τα καθημερινά σου office looks

Κάθε μέρα κι ένα στυλιστικό δίλημμα: «Τι να φορέσω σήμερα στη δουλειά;». Αν ανοίξεις τη ντουλάπα σου και αρχίσεις να παρατηρείς τα ρούχα σου, θα δεις πως πάντα υπάρχουν επιλογές, ακόμη κι αν εσύ κάποιες φορές τις αγνοείς. Πώς, λοιπόν, μπορείς να αναβαθμίσεις το office style σου και να διαλέγεις πιο chic σύνολα για το γραφείο; Οι παρακάτω 3 απλοί κανόνες, θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Κανόνας #1: Έχε πάντα φρεσκοσιδερωμένο ένα μονόχρωμο κοστούμι. Μπορείς να το φορέσεις ως deux pieces, ή να διαλέξεις το σακάκι, ή το παντελόνι, ως βάσεις για να δημιουργήσεις ευφάνταστα looks.

office wear jeans 3

Κανόνας #2: Μη φοβάσαι το mix n' match. Ένας από τους βασικούς λόγους που στερεύεις από ιδέες, κάθε φορά που πρέπει να διαλέξεις τι θα φορέσεις στο γραφείο, είναι το γεγονός πως δε σκέφτεσαι δημιουργικά. Τόλμησέ το και παίξε με διαφορετικές τάσεις, φόρεσε έντονα χρώματα μαζί, κάνοντας color-blocking, ή ακόμη και prints με διαφορετικά μοτίβα - αρκεί, το αποτέλεσμα να έχει αρμονία.

street style track pants 01 autox768 1050x700

Κανόνας #3: Χρειάζεσαι μόνο δύο ζευγάρια παπούτσια. Ναι, αλήθεια, μόνο δύο. Για το φθινόπωρο και το χειμώνα, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα ζευγάρι flats, για να μπορείς να κινείσαι με άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ κι ένα ζευγάρι γόβες, που πάντα θα αποθηκεύεις στο αυτοκίνητό σου, ή κάτω από το γραφείο σου, έτσι ώστε να είσαι έτοιμη σε χρόνο dt όταν έχεις ένα σημαντικό meeting, ή κάποιο επίσημο event.

a996fc0353d12cc2773831b236411ff9

Διάβασε ακόμα:

Trend alert: Ο πιο stylish τρόπος για να φορέσεις το μαντήλι σου φέτος