Τα 7 tricks πίσω από κάθε καταπληκτικό οutfit

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα 7 tricks πίσω από κάθε καταπληκτικό οutfit

Aπλά, στυλιστικά μυστικά για να είσαι πάντα καλοντυμένη.

Μικρά και πρακτικά fashion tips για να θυμίζουν ακόμα και οι καθημερινές εμφανίσεις σου red carpet looks. Εντάξει ίσως υπερβάλουμε λίγο, όχι ακριβώς κόκκινο χαλί. Αλλά σίγουρα αυτές τις τόσο chic κυρίες που κάθονται front rοw στις επιδείξεις μόδας, φοράνε ένα μονόχρωμο φόρεμα ή ένα λευκό πουκάμισο και δείχνουν τόσο φινετσάτες που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τις κοιτάζουμε. Τα μυστικά τους είναι εφτά, είναι απλά και για να τα εφαρμόσεις δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ότι έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Καλή επιτυχία!

oversized kommati

To oversized κομμάτι

Η σωστή ζώνη: Οι δύο κυρίες του Net-a-Porter, Sarah Rutson και Lisa Aiken ξέρουν πως μπορείς να δώσεις ένα διαφορετικό twist στο σύνολό σου αναλόγως τη ζώνη που θα επιλέξεις.
Το oversized κομμάτι: Αρκεί μόνο ένα φαρδύ ρούχο στο look σου για να σε δείξει ανεπιτήδευτη, επιμελώς-ατημέλητη και όλα τα συναφή.
H corset-belt: Είναι συνήθως δερμάτινη και πάνω από ένα λευκό πουκάμισο ή ένα απλό πουλόβερ, είναι μία fashion forward επιλογή.
Το φουλάρι: Οι Γαλλίδες χαζές είναι που τα φοράνε από καταβολής κόσμου; Σε κάνει να φαίνεσαι σοφιστικέ ακόμα και αν φοράς φόρμα και αθλητικά.
To έξυπνο layering: Είναι τάση τα slip dresses αλλά δεν αποχωρίζεσαι και τα jeans σου; Kανένα πρόβλημα! Βάλε το φόρεμά σου πάνω από το παντελόνι σου και do it like a pro.
To wrap top: Βρες το κατάλληλο κομμάτι που μπορείς εύκολα να αυξομειώσεις το νούμερό του και βάλ’το πάνω από το πουκάμισό σου. Τrès chic!
O κανόνας των 3 κομματιών (third-piece rule): Σου αρέσουν τα πουκάμισα; Φόρεσέ τα και δoκίμασε από μέσα να βάλεις το αγαπημένο σου T-shirt. Κάνεις ένα look δύο κομματιών, τριών. Και κάνεις μία εμφάνιση που ξεφεύγει από τα αναμενόμενα.