Θέλεις να φαίνεσαι ψηλότερη με το ντύσιμό σου; Διάβασε αυτά τα 5 styling tips

Θέλεις να φαίνεσαι ψηλότερη με το ντύσιμό σου; Διάβασε αυτά τα 5 styling tips

Είσαι κάτω από 1,60; Αυτό το άρθρο είναι ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις σήμερα!

Είσαι petite και θέλεις να ξέρεις ποια ρούχα μπορούν να σου δώσουν έξτρα πόντους ύψους; Το παρακάτω άρθρο θα γίνει το Ευαγγέλιo σου καθώς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κλισέ του να φοράς «μονόχρωμα και κοντά» και εξερευνά και λιγότερα γνωστά fashion items που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όταν θελήσεις να μεταμορφωθείς από Selena Gomez σε Taylor Swift.

GettyImages 185377073 copy

Η Hayden Panettiere

Οι ψηλόμεσες φούστες, όπως και τα ψηλόμεσα παντελόνια, είναι πολύ κολακευτικά για τον συγκεκριμένο σωματότυπο καθώς δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά και τονίζουν τη μέση και το στήθος, κάνοντας να δείχνει απόλυτα θηλυκό και sexy και το πάνω μέρος του σώματος.

GettyImages 627911312 copy copy copy

Η Salma Hayek

To ότι τα maxi φορέματα δεν ταιριάζουν στις μικροκαμωμένες κοπέλες είναι ένας μύθος που ήρθε η ώρα να καταρριφθεί. Αν δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύ (ώστε να χάνεσαι μέσα του), αλλά σε σχετικά στενή γραμμή που κόβει στη μέση ή κάτω από το στήθος, δείχνει τα πόδια σου ατελείωτα. Άρα κερδίζεις πόντους εύκολα και απλά.

54ab8b34cb138 elle 13 shakira looks through the years xln xln

Η Shakira

Τα nude πέδιλα: Μπορούν να σε δείξει πιο ψηλή, κάνοντας τα πόδια σου να φαίνονται μακριά. Συνδύασέ τα με μία κοντή ή midi φούστα, παντελόνα αλλά και σορτς που θα αφήνει ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος από τους μηρούς σου.

GettyImages 545627780

H Selena Gomez

Τα ασύμμετρα ρούχα, ειδικά αυτά που είναι πιο κοντά μπροστά και πιο μακριά πίσω βοηθάνε στο να φαίνεσαι πιο ψηλή. Επίσης το σωστό layering, το οποίο είναι να φοράς κάτι κοντό από μέσα και κάτι μακρύ από πάνω είναι ένα έξυπνο τρικ για να κερδίσεις πόντους.

GettyImages 467921340 copy

H Kylie Minogue

Με ολόσωμη φόρμα που δένει στη μέση το σώμα σου αποκτά μια «ενιαία» όψη και φαίνεται πιο μακρόστενο από ότι πραγματικά είναι. Τα overalls δεν έχουν τη θέση που τους αξίζει στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας κάτω από 1,60 και αυτό πρέπει να αλλάξει πάραυτα.