How To: Το λευκό παλτό τώρα δικαιώνεται και εμείς σου λέμε πώς να το φορέσεις

How To: Το λευκό παλτό τώρα δικαιώνεται και εμείς σου λέμε πώς να το φορέσεις

To statement coat της φετινής σεζόν στην πιο «αθώα» εκδοχή του.

new
new 2

Το λευκό είναι ένα από τα πιο all time classic chic χρώματα που μπορείς να επιλέξει μια γυναίκα για το συνδυασμό των χειμερινών της outfits, ειδικότερα όταν πρόκειται για ένα λευκό παλτό. Το άσπρο χρώμα έχει τη μαγική ιδιότητα να προσδίδει φως και λάμψη στο πρόσωπο και στο look μας. Συνεπώς η επιλογή του συγκεκριμένου ρούχου προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τη καλαισθησία και τη γοητεία κάθε γυναίκας. Είναι ένα must-have item για τη φετινή σεζόν, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα περισσότερα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού. Παρακάτω ακολουθούν μερικά fashion tips για να δημιουργήσεις outfits που πολλοί θα «ζηλέψουν» αυτή τη σεζόν... όσο τουλάχιστον κάνει κρύο ακόμα και θα μπορείς να φοράς παλτό. Εxtra tip: το λευκό πανωφόρι το βάζεις και την άνοιξη.

• Συνδύασε το λευκό παλτό σου με το ιδανικό του ταίρι, το μαύρο χρώμα. Ένα μαύρο skinny παντελόνι με ένα μαύρο ζιβάγκο και μια μαύρη oversized τσάντα με τα αγαπημένα σου high heels σίγουρα θα εντυπωσιάσει.
• Ένα λευκό pencil φόρεμα με μία λεπτή ζώνη στη μέση και το λευκό σουπαλτό, παραπέμπει στυλιστικά στην εποχή της Grace Kelly. Μη ξεχνάς τα αγαπημένα σου high heels και μια κλασική τσάντα.
• Τόλμησε να το συνδυάσεις ξανά με total black ρούχα αλλά χωρίς τακούνια. Τα sneakers ήρθαν για να μείνουν στο street style καθώς είναι βολικά και casual. Μια τσάντα πουγκί θα ολοκληρώσει το casual look σου.
• Όταν μιλάμε για άνεση στην καθημερινότητά μας το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το jean. Συνδύασε ένα high-rise bootcut jean με μια λευκή πουκαμίσα και φόρεσε μποτάκια με χοντρό τακούνι (άλλη μία τάση του φετινού χειμώνα). Το λευκό σου παλτό θα ταιριάξει απόλυτα με το συγκεκριμένο look.