Θες να φοράς την φόρμα σου και τώρα που κάνει τόση ζέστη; Σου δείχνουμε 4 νέους τρόπους!

Θες να φοράς την φόρμα σου και τώρα που κάνει τόση ζέστη; Σου δείχνουμε 4 νέους τρόπους!

Για να μην αποχωρίζεσαι το athleisure style σου ακόμα και στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η φόρμα γυμναστικής, που φοριέται εκτός γυμναστηρίου ως κανονικό ρούχο, δεν είναι ένα «εύκολο» fashion trend που έχει λατρευτεί από όλες τις fashionistas ανά την υφήλιο.. Το αντίθετο. Από το 2015 που ο οίκος Chloé παρουσίασε track pants στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, μέχρι και τον φετινό χειμώνα που η Kim Kardashian φόρεσε το κλασικό σχέδιο της adidas με τα κουμπιά στο πλάι, με bustier και τακούνια, η τάση «της φόρμας» έχει περάσει πολλές φάσεις και έχει προσπαθήσει να βρει την θέση της στην athleisure αισθητική των ημερών.
Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα έχει καταφέρει, αλλά μπορούμε να πούμε πως εμείς ως πιστές οπαδοί και υπέρμαχοι των cool εμφανίσεων, θέλουμε να της δώσουμε την ευκαιρία που της αξίζει. Γι’ αυτό θα δοκιμάσουμε τους 4 νέους τρόπους παρακάτω, για να την φορέσουμε στις casual εμφανίσεις μας, εκτός «αγωνιστικού στίβου» και το καλοκαίρι!

#1 Με τακούνια

H Kim ξέρει πως με το «σωστό» ζευγάρι παπούτσια όλα τα παντελόνια μπορούν να δείχνουν sexy και κολακευτικά, ακόμα και μια απλή φόρμα γυμναστικής. Στις χειμερινές της εμφανίσεις την συνδύασε ακόμα και με γούνα, στις καλοκαιρινές ενόψει καύσωνα, προτείνουμε ένα crop top ή ένα lingerie μπλουζάκι.

#2 Με ένα ιδιαίτερο top

Αν θες να κάνεις πραγματικό fashion statement με το look σου καλό είναι να αποφύγεις τα συνηθισμένα μονόχρωμα, μακό μπλουζάκια πάνω από την φόρμα σου. Δοκίμασε ένα top με cut outs, με πιο λαμπερά στοιχεία, όπως παγιέτες και τρουκς, ακόμα και ένα μπούστο από μαγιό για τις πρωινές σου εμφανίσεις στις διακοπές σου.

#3 Με total sporty look

Σαν αυτό που υιοθέτησε η Chiara Ferragni. Mην φοβάσαι ότι θα θυμίζεις ήρωα από την ταινία «Οικογένεια Τένενμπαουμ». Τα ολοκληρωμένα looks μπορεί να είναι λίγο nerdy, αλλά δεν χάνουν ποτέ τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους και την φινέτσα τους.

#4 Με ανοιχτά τα κουμπιά στο πλάι

Αν έχεις αυτό το συγκεκριμένο είδος φόρμας μπορείς να το «κάνεις» όσο sexy θες. Τι εννοούμε με αυτό; Αν την βάλεις με αθλητικά και ένα στενό crop top, μπορείς να την «ανοίξεις» μέχρι ψηλά στον μηρό και να αποκαλύπτεις το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού σου, ενώ ταυτόχρονα είσαι δροσερή μέσα στον καύσωνα!