Bikini Body: 8 τρόποι να δείχνεις πιο αδύνατη όταν φοράς μόνο το μαγιό σου

Bikini Body: 8 τρόποι να δείχνεις πιο αδύνατη όταν φοράς μόνο το μαγιό σου

Γιατί με τα ρούχα μπορείς να κρύψεις τα περιττά κιλά, χωρίς αυτά όμως;

Όταν φοράμε τα ρούχα μας, τις πιο πολλές μέρες του χρόνου δηλαδή (υπό Κ.Σ. πάντα!) έχουμε μάθει πώς να καμουφλάρουμε τις ατέλειες μας ή ό,τι τελοσπάντων δεν μας ξετρελαίνει πάνω στο σώμα μας. Δεν μας αρέσουν τα πόδια μας; Φοράμε φούστες σε άλφα γραμμή ή φαρδιές παντελόνες. Δεν τρελαινόμαστε με την κοιλιά μας; Αποφεύγουμε τα crop tops και επιλέγουμε μπλουζάκια σε loose γραμμή.
Τι συμβαίνει όμως τις «ώρες της κρίσης»; Tην στιγμή που εμφανιζόμαστε στην παραλία φορώντας μόνο το μαγιό μας και μη νιώθοντας πως είμαστε η Irina Shayk; Tότε ψάχνουμε αγωνιωδώς τρόπους για να φαίνεται το σώμα μας όσο το δυνατόν πιο λεπτό μέσα στα δύο κομμάτια του bikini μας. Και για να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή, εμείς συγκεντρώσαμε και τα 8 tips για να δείχνουμε πιο αδύνατες μέσα στο μπανιερό μας. Διάβασε τα παρακάτω και καλές βουτιές! Γεμάτες αυτοπεποίθηση για το σώμα σου!

5803b0eaa5887b7551e2d84eb9dab0e1 beach editorial beach shoot

#1
Πρέπει να αποφύγεις το αλάτι τουλάχιστον 48 ώρες πριν βγεις στην παραλία γιατί κάνει κατακράτηση υγρών και θα δείχνεις φουσκωμένη και πρησμένη.
#2
Κάνε γυμναστική μια-δυο ώρες πριν βγεις πας στην θάλασσα. Οι μύες δείχνουν πάντα καλύτεροι, πιο φουσκωμένοι και γραμμωμένοι, με το που ολοκληρώσουμε την άσκηση. Και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα σου.
#3
Φόρεσε μαγιό σε σκούρα απόχρωση. Είναι μια ασφαλής επιλογή για να καλύψεις και όχι να τονίσεις τα σημεία που εσύ θεωρείς προβληματικά πάνω σου. Τα εμπριμέ μοτίβα παχαίνουν μην τα συζητάμε πάλι αυτά...
#4
Καλό είναι να μην βάλεις μαγιό με μεγάλα και έντονα prints. Αν θες, πχ., να φορέσεις floral διάλεξε ένα liberty σχέδιο και όχι ένα ντεσέν με μεγάλα και ογκώδη λουλούδια. Τα τεράστια μοτίβα δείχνουν τεράστια και την επιφάνεια που «καλύπτουν».
#5
Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά αλογοουρά. Το συγκεκριμένο σχέδιο θα δώσει έμφαση στον ψηλόλιγνο λαιμό σου και θα δείξει την σιλουέτα σου συνολικά πιο «μακρόστενη».
#6
Να αλείφεσαι με λάδι μαυρίσματος ή απλό body oil πάνω από το αντηλιακό σου. Η επιδερμίδα σου θα φαίνεται πιο λεία, γυαλιστερή και μαυρισμένη και άρα πιο λεπτή.
#7
Να χρησιμοποιείς κρέμες μαυρίσματος με χρώμα στα πόδια σου. Είναι σαν να τους φοράς make up που κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες και τα κάνει να δείχνουν ομοιόμορφα μαυρισμένα, υγιή, λαμπερά και πιο μακριά φυσικά.
#8
Πρέπει η στάση του σώματός σου να είναι ευθεία, στητή και καμαρωτή! Μην καμπουριάζεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να κρύβεις το στήθος σου και να τονίζεις τις όποιες «δίπλες» μπορεί να κάνει η κοιλίτσα σου.