Eίμαστε όλοι vegan! Tα φρούτα είναι το μεγάλο fashion trend του καλοκαιριού

Eίμαστε όλοι vegan! Tα φρούτα είναι το μεγάλο fashion trend του καλοκαιριού

Τo καρπούζι κλέβει την παράσταση, όχι στο ψυγείο μας, αλλά σε ρούχα και αξεσουάρ.

Τα φρούτα τον Αύγουστο είναι σαν το νερό όταν βρίσκεσαι στην έρημο, μια αληθινή όαση! Τα χρειάζεσαι για να τρέφεσαι σωστά και υγιεινά, να είσαι πάντα ενυδατωμένη και fit. Γι’ αυτό καταλαμβάνουν μια περίοπτη θέση στο ψυγείο σου. Τι γίνεται όμως όταν αρχίζουν να πρωταγωνιστούν και στην γκαρνταρόμπα, αλλά και στο Instagram account σου; Δημιουργείται μια νέα, τάση μόδας, αυτό γίνεται.

Από την Κολομβιανή σχεδιάστρια κοσμημάτων Mercedes Salazar, η οποία δημιουργεί κοσμήματα σε σχήματα φρούτων, μέχρι την Charlotte Olympia και τις τσάντες που μοιάζουν με μπανάνες, τα φρούτα έχουν επικρατήσει στα πιο funky αξεσουάρ που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και να φορέσουμε.

Το trend όμως δεν σταματάει εκεί: η fashion influencer, Leandra Medine, από το site-Ευαγγέλιο για τα street style looks, Man Repeller, φοράει συχνά γόβες με φρουτάκια πάνω και η Lily Allen έβαλε ένα shorts με καρπούζια στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury, κάνοντας μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση. Επίσης, εκτός από τα ρούχα, τα φρούτα πρωταγωνιστούν και στο Instagram!

Το πιο hot νέο hashtag είναι το #watermelondress. Πατώντας το βλέπεις ανθρώπους που κρατάνε μια φέτα από καρπούζι «μπροστά» σε άλλους ανθρώπους από μια σχετική απόσταση. Το οπτικό αποτέλεσμα φαίνεται σαν το άτομο που είναι μακριά να «βρίσκεται μέσα» σε ένα «καρπουζοφόρεμα» και είναι πολύ διασκεδαστικό! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σου περισσέψει καρπούζι και δεν θα χωράει στο ψυγείο σου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...