Fall is Coming! 4 τρόποι να φορέσεις το jean σορτς τώρα που πλησιάζει το φθινόπωρο

Fall is Coming! 4 τρόποι να φορέσεις το jean σορτς τώρα που πλησιάζει το φθινόπωρο

Ποιος είπε ότι denim shorts φοράμε μόνο το καλοκαίρι;

Επειδή το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ημερολογιακά μιλώντας, δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να αποχωριστείς τα τζιν σορτς που «έλιωσες» όλο το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς, λοιπόν, να συνεχίσεις να φοράς το αγαπημένο fashion item κάθε bohemian, αλλά και rock, κοριτσιού με τέσσερις άκρως «φθινοπωρινούς» τρόπους που σου παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω. Spoiler Alert: Όχι, το μαγιό δεν είναι πλέον μέσα στις επιλογές σου.

GettyImages 610460202

Mε jacket

Kαι δεν εννοούμε με κάποιο «χοντρό» bomber jacket, αλλά με ένα λεπτό πανωφόρι ειδικά σε animal print μοτίβο. Δεν είναι κάποιο μουντό, χειμωνιάτικο σχέδιο αλλά μια επιλογή που θα δέσει αρμονικά με το ανέμελο στυλ του σορτς σου.

GettyImages 684046884

Mε πουκάμισο

Αν είσαι κορίτσι που δεν εγκαταλείπει τις σοφιστικέ εμφανίσεις του ποτέ, τότε αυτό είναι το απόλυτο look για εσένα και αυτή την «ενδιάμεση» εποχή που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε. Αν θες να κάνεις και πιο βραδινό το σύνολό σου μην το φορέσεις με sneakers αλλά με κάποιο μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο.

GettyImages 669219164

Με ασορτί jean, αμάνικο γιλέκο

Με κορμάκι και αθλητικά φυσικά, για να μην παρεκκλίνεις από το girly ύφος σου. Ένα total denim σύνολο που το «σπας» με ένα απλό top ή με κάποιο bodysuit είναι ό,τι πιο φρέσκο για τη νέα σεζόν.

GettyImages 632303906

Κάνοντας layering

Φόρεσε top και από πάνω bustier, κάλτες μέχρι τα μισά της γάμπας με flats, πουκάμισο ανοιχτό με T-shirt από μέσα. Ρίξε στους ώμους σου φούτερ, δέσε κάποιο jacket στη μέση σου και γενικά βάλε το ένα ρούχο σου πάνω από το άλλο. Η πολυπλοκότητα των υπολοίπων κομματιών εξισορροπείται από την street φύση του σορτς.