Με αυτό το φόρεμα θα δείχνεις πάντα απίστευτα κομψή!

Με αυτό το φόρεμα θα δείχνεις πάντα απίστευτα κομψή!

Και όχι, δεν μιλάμε για κάποιο στενό, midi bodycon dress, αλλά για ένα τελείως διαφορετικό είδος.

dc9c56cff9ee0b48d7004b7fabc09845 wrap dresses summer classy spring dresses
3033983d8f978ec19edcd817310f7e09 dress over pants jacket dress

Από τα economy brands, όπως το Topshop, τα Mango και τα H&M, μέχρι τα πιο σοφιστικέ fashion labels, όπως Réalisation, Reformation και Magali Pascal, όλα συμφωνούν και καταλήγουν σε ένα και μόνο ένα στυλιστικό συμπέρασμα για αυτή τη σεζόν: Yπάρχει ένα είδος φορέματος που είναι τόσο κομψό και εκλεπτυσμένο που φαίνεται πάντα πιο ακριβό από όσο είναι, όποια και αν είναι η τιμή του. Kαι δεν είναι άλλο από το midi, wrap φόρεμα. Ρομαντικό και αέρινο, στενεύει στη μέση και πέφτει απαλά στους γοφούς, καλλιεργώντας το αρχέτυπο, θηλυκό πρότυπο του αναδεικνύει την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος.

Σε εμπριμέ σχέδιο μπορείς να «κρύψεις» ουσιαστικά την ποιότητα του υφάσματος, οπότε δεν έχει τόση σημασία αν είναι βαμβακερό ή μεταξωτό το φόρεμα συ, αρκεί το μοτίβο του να μην είναι κραυγαλέο και θα φαίνεται πάντα ακριβό και εκλπεπτυσμένο. Επίσης ένα σχέδιο με κουμπιά είναι μια πιο ρετρό και ελαφρώς πιο κοριτσίστικη και ανάλαφρη επιλογή, ενώ ένα wrap μονόχρωμο midi dress είναι ό,τι πρέπει για να ξυπνήσεις την femme fatale που κρύβεις μέσα σου. Διάλεξε ένα print που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για άκρως κομψές, φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Μπορείς να το φορέσεις και πάνω από μαύρα leggings ή skinny jeans, αν έχεις αρκετά bohemian στυλ για να το υποστηρίξεις, και από πάνω του μπορείς να διαλέξεις ένα biker δερμάτινο μπουφάν -η πιο ασφαλής επιλογή με διαφορά- ή ένα μακρύ, ανδρικό παλτό. Υιοθέτησε το και εσύ ως το «must have» φόρεμα της σεζόν και κάνε μόνο chic εμφανίσεις από εδώ και πέρα.