5 μαθήματα στυλ που όλες μας πρέπει να πάρουμε από το Instagram της Gigi Hadid

5 μαθήματα στυλ που όλες μας πρέπει να πάρουμε από το Instagram της Gigi Hadid

Για να είσαι σίγουρη πως οι επόμενες φωτογραφίες που θα ανεβάσεις θα πάρουν πάρα πολλά likes.

H Gigi Hadid είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έκαναν το Instagram αυτό που είναι σήμερα, την πιο επιτυχημένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή- και vice versa. Kαι αυτό δεν είναι κάτι που διαπραγματευόμαστε είναι σαν νόμος για την social media κοινότητα. Με πάνω από 42,3 εκατομμύρια followers, η Gigi είναι ο ορισμός της «influencer» που δεν αναλώνεται μόνο σε selfies και outfit looks αλλά χρησιμοποιεί την εντυπωσιακή καριέρα της στο μόντελινγκ, το αψεγάδιαστο σώμα της, το πανέμορφο πρόσωπό της και φυσικά τις διασυνδέσεις και τις διάσημες φίλες της για να ανεβάζει posts που θέλουν μετά να μιμηθούν οι «ακόλουθοί» της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Η Gigi δίνει «τροφή» καθημερινά στους fans της, είτε κάνοντας μία ανάρτηση που να σχετίζεται με ένα θέμα μόδας, είτε με μία εικόνα της καθημερινότητάς της οπού μπορεί να βαριέται και να νιώθει κουρασμένη, είτε το backstage μίας νέας της καμπάνιας.
Αν θες και εσύ να μάθεις τη πώς να φοράς σωστά ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου ή να κατανοήσεις τη δύναμη της σωστής πόζας, υπάρχουν στο account της μερικές συμβουλές στυλ, ζωτικής σημασίας, για όλες εμάς που ενδιαφερόμαστε για την εικόνα μας στα social media. Δες, λοιπόν, παρακάτω, αναλυτικά 5 Instagram rules που θα αναβαθμίσουν τα επόμενα posts σου, κατευθείαν από την πηγή… τον λογαριασμό της Gigi δηλαδή.

Αυτό το ανεπιτήδευτα χαλαρό...

Δεν στήνεσαι, δεν ποζάρεις, απλά στέκεσαι «χαλαρή» μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Η Gigi το κάνει με τόση φυσικότητα και που οριακά δεν αρχίζεις να σκέφτεσαι πως μόλις έχει ξυπνήσει.

Αν έχεις τα σωστά γυαλιά ηλίου δεν χρειάζεσαι καν make up

Mπορείς να βγάλεις φωτογραφίες στις οποίες θα δείχνει πολύ όμορφη και στυλάτη χωρίς να είσαι καν βαμμένη. Πώς θα το κάνεις; Όπως η Hadid, θα ανακατέψεις τα μαλλιά σου, θα φορέσεις το πιο εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου που έχεις, θα σουφρώσεις τα χείλη και θα πατήσεις το κουμπί.

Πόσα κοσμήματα είναι αρκετά; Πολλά!

Δεν γίνεται να είσαι υπερβολικά ντυμένη όσα κοσμήματα και αν φοράς και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην συγκεκριμένη φωτογραφία της Gigi. Το «less is more» δεν αφορά τα «bling bling», λυπάμαι.

Το εξεζητημένο μακιγιάζ μπορεί να έχει και πλάκα

Πολύχρωμες σκιές, έντονα κραγιόν, ακόμα και κινηματογραφικό make up για ορισμένες ειδικές περιστάσεις, μπορούν να δώσουν ένα funky twist σε ένα συμβατικό προφίλ.

Oι φωτογραφίες από την εποχή που ήμασταν παιδάκια μπορεί να είναι τόσο μα τόσο γλυκές

https://www.instagram.com/p/BkU7VHNAWhr/?utm_source=ig_embed

Εδώ το top model έχει αποφασίσει να ευχηθεί με αυτόν τον τρόπο στον αδερφό της «χρόνια πολλά». Ε μην μας πεις πως δεν έλιωσες στη θέα αυτών των ξανθών, χαριτωμένων μωρών!