Πέντε πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να κάνεις πριν βγάλεις selfie

Πέντε πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ να κάνεις πριν βγάλεις selfie

Kαι αυτό πρέπει να αλλάξει μέσα στο 2018.

Από την στιγμή που τα smartphones μπήκαν στην «πραγματικότητά» μας, οι selfies έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, της κουλτούρας και της ζωής μας. Γι’ αυτό κάθε χρόνο ανακαλύπτουμε τρόπο να τις εξελίξουμε και να τις βελτιώσουμε ώστε να μην φαίνονται τα Instagram posts μας παλιακά και παρωχημένα. Έχουμε γράψει και στο παρελθόν tips για να βγάλεις «την τέλεια φωτογραφία», αλλά δεν έχουμε αναλύσει ποτέ τα πράγματα που δεν προσέχεις πριν το κάνεις και που χρειάζεται να αρχίζεις να παρατηρείς από εδώ και μετά να θες οι selfies σου να είναι αψεγάδιαστες. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…
#Βρες το καλό προφίλ σου
Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο, αλλά δεν είσαι ακριβώς ίδια από τη δεξιά και από την αριστερή πλευρά του προσώπου σου και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη. Οι διαφορές σου μπορεί να είναι απειροελάχιστες και να μην γίνονται αντιληπτές με «γυμνό μάτι» αλλά με έναν παράδοξο τρόπο μπορούν να αποτυπωθούν στον φακό, οπότε φρόντισε να γνωρίζεις ποια πλευρά σου σε κολακεύει περισσότερο πριν ποζάρεις.

https://www.instagram.com/p/BcvSv15A22m


#Τοποθέτησε την κάμερα στη σωστή γωνία
Αν έχεις μαγουλάκια πρέπει να βγεις τρία τέταρτα, αν αισθάνεσαι ότι τα μάτια σου είναι το δυνατό σου σημείο φέρε την κάμερα αρκετά κοντά τους και σχημάτισε γωνία με τα χείλη σου. Να ξέρεις ότι πάντα βάζουμε το φακό πιο πάνω από το πρόσωπό μας και ποτέ δεν μας τραβάμε από κάτω προς τα πάνω.
#Τελειοποίησε το μακιγιάζ σου
Όσο όμορφη και αν είσαι εντελώς άβαφτη (που πάμε στοίχημα πως θα είσαι πολύ) η σωστή βάση δείχνει το δέρμα αψεγάδιαστο όποιος και αν είναι ο φωτισμός στον οποίο τραβάς τη φωτογραφία. Φυσικός ή εσωτερικού χώρου. Δεν λέμε να φορέσεις το eyeliner σαν την Κλεοπάτρα αλλά ένα foundation και λίγο ρουζ μόνο καλό θα κάνουν στη selfie σου.
#Βάλε ένα από αυτά τα φίλτρα
Οι «ειδικές του Instagram» υποστηρίζουν ότι τα πιο κολακευτικά φίλτρα για να δείχνουμε όμορφες στο πρόσωπο είναι τα παρακάτω: Mayfair, Valencia, Hefe, Nashville και Aden. Φαίνονται όντως καλύτερες οι γωνίες σου; Mία δοκιμή θα σε πείσει.
#Να ξέρεις σε ποιο κοινό απευθύνεσαι
Το να κάνει like η μαμά σου και η κολλητή σου στη φωτογραφία σου δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχημένη. Πρέπει να παρατηρείς τι είδους selfie προτιμούν οι περισσότεροι από τους followers σου και να βγάλεις συμπεράσματα για τις επόμενες αναρτήσεις σου σύμφωνα με αυτό.

https://www.instagram.com/p/BbFRVtzAPDW

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πέντε πράγματα που θα διαμορφώσουν το στυλ σου το 2018

Oι pencil φούστες είναι και πάλι στην μόδα και εμείς σου λέμε πώς να τις φορέσεις

DPG Network