Πέντε στοιχεία που δεν είχες σκεφτεί να υιοθετήσεις στο ντύσιμό σου για να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Πέντε στοιχεία που δεν είχες σκεφτεί να υιοθετήσεις στο ντύσιμό σου για να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Γιατί όλες προσέχουμε μόνο τη γραμμή και την εφαρμογή ενός ρούχου, ενώ υπάρχουν πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες που μπορούν να μας δείξουν πιο λεπτές.

Όλες ξέρουμε πως φαινόμαστε πιο αδύνατες όταν φοράμε κάθετες ρίγες ή μονοχρωματικά σκούρα σύνολα. Επίσης οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε πως τα χοντρά, ψηλά τακούνια δείχνουν τις γάμπες λεπτότερες και τα ψηλόμεσα jeans αναδεικνύουν τους γλούτους και τονίζουν τη μέση.

Αυτά είναι, πάνω-κάτω, μερικά στυλιστικά facts που εφαρμόζουμε όλες όταν χρειάζεται να φανούμε πιο αδύνατες και πολύ καλά κάνουμε! Αυτά όμως που ίσως δεν γνωρίζουμε, είναι πέντε καλά κρυμμένα styling tips αδυνατίσματος, που θα δεις να αποκαλύπτονται μπροστά σου στην παρακάτω gallery. Κάποια αξεσουάρ στα οποία «το μέγεθος μετράει», ρεβέρ που οφείλουν να είναι πάντα γυρισμένα και μανίκια που «πρέπει να σηκωθούν» και δεν αναφερόμαστε στο ενδεχόμενο να δουλέψεις πιο πολύ αλλά στην πιθανότητα να φαίνεσαι, εύκολα και απλά, πιο αδύνατη. Διάβασε τα πέντε «εκκεντρικά» μυστικά στυλ που δεν ήξερες ότι έπρεπε να εφαρμόσεις για να χάσεις κιλά στο λεπτό και μην αγχώνεσαι για κάποιες παραπάνω θερμίδες και πόντους… υπάρχει τρόπος να τις «εξαφανίσεις».
Δες επίσης: Πώς να ξαναδώσεις την αρχική του γραμμή σε ένα jean που φάρδυνε

b7a498e15e8e5c5cab3d16ebfec924e4 outfits for women best outfits